• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Turkcell “Çocukluğumuza Dönüyoruz” etkinliği

Turkcell “Çocukluğumuza Dönüyoruz” etkinliği
Turkcell Global Bilgi’nin İstanbul, Erzurum, İzmir ve Diyarbakır lokasyonu çalışanları “Çocukluğumuza Dönüyoruz” etkinliği ile gün boyu oyunlar oynayarak çocukluk günlerinden kalma saatler yaşadılar.

Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetimi merkezi Turkcell Global Bilgi’nin İstanbul, Erzurum, İzmir ve Diyarbakır lokasyonu çalışanları şirket bahçesinde gerçekleştirdikleri “Çocukluğumuza Dönüyoruz” etkinliği ile renkli ve eğlenceli bir gün geçirdiler. 4 ayrı şehirde düzenlenen etkinliğe toplam 3200 çalışan katıldı. Bu özel etkinlik için bermuda şort giyerek işe gelen Turkcell Global Bilgi çalışanları gün boyu oynadıkları oyunlar ile çocukluk günlerinden kalma saatler yaşadılar. Gazoz, leblebi, patlayan şeker, pamuk helva ve dondurma gibi ikramların güne ayrı bir keyif kattığı etkinlikte DJ eşliğinde o dönemin müziklerine de sıkça yer verildi.

Etkinlikte ayrıca 4 ayrı şehirdeki çalışanlar arasında pasta yarışması düzenlendi. Yarışmanın büyük finali ise İstanbul’da gerçekleşti. 4 lokasyon birincisinin jüri önünde pastalarını hazırlamaları yaklaşık 2,5 saat sürdü. Kıyasıya mücadelede Erzurum lokasyonundan Zeynep Özsoy birinci oldu.

Diyarbakır’da havaların çok sıcak olması nedeniyle eğlenceye su savaşları damgasını vururken, İzmir’de çalışanlar yönetim ekibinden müzik grubu oluşturdular. Canlı performansları eşliğinde, çalışanlar bahçede dans ederek doyasıya eğlendiler.

Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin Aydın düzenlenen etkinliklerle ilgili şunları söyledi; “ Turkcell Global Bilgi olarak önceliğimiz çalışanlarımızın mutluluğu ve bağlılığı. Onların motivasyonunu yüksek tutmak ve mutlu etmek için düzenli olarak çeşitli organizasyonlar düzenliyoruz. “Çocukluğumuza Dönüyoruz” etkinliği ile çalışanlarımızın bu yoğun dönemde güzel vakit geçirmelerini ve daha motive olmalarını amaçladık. Önümüzdeki dönemde çalışanlarımıza yönelik farklı organizasyonlar düzenleyeceğiz.”

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim