• BIST 9749.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Aynes Gıda'nın tercihi Otokar oldu

Aynes Gıda'nın tercihi Otokar oldu
Aynes Gıda yaptığı ilk lojistik yatırımında sektörün lideri Otokar’ı tercih etti. Otokar Aynes Gıda’ya 20 adet Otokar-Fruehauf Iceliner frigorifik semi-treyler teslim etti.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, gıda sektörünün önemli temsilcilerinden biri olan Aynes Gıda’ya 20 adet Otokar-Fruehauf Iceliner frigorifik semi-treyler teslimatı gerçekleştirdi. Bozulabilir gıda taşımacılığı alanındaki ürünü Iceliner ile 10 yıldır pazar liderliğini sürdüren Otokar, Aynes Gıda’nın ilk lojistik yatırımında sektör liderliği ve yerli üretim avantajıyla tercih noktası oldu.

Düzenlenen teslimat törenine Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy, Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler, Satış Sonrası Birim Yöneticisi Tayfun Erdi ve Aynes Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkan katıldı. Gerçekleştirilen teslimat töreninde teslimatın anısına Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy, Aynes Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkan’a plaket takdim etti.

Törende konuşma yapan Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy, “Bozulabilir gıda taşımacılığı alanındaki ürünü Iceliner ile 10 yıldır pazar liderliğini sürdüren Otokar, 2012 yılının ilk 6 ayında da yaptığı teslimatlarla liderliğini devam ettiriyor. Türkiye’nin bozulabilir gıda taşımacılığında insan sağlığı için kritik olan ATP mevzuatına uygun olması ile birlikte, sektördeki kullanıcıların tercihi de, ihtiyaçlarını baz alarak sürekli iyileştirme ve geliştirme yapan Otokar-Fruehauf oluyor. Geçen yıl başında pazara sunulan 2,66 iç yüksekliğine sahip Iceliner ve 2,75 iç yüksekliğe sahip Iceliner Premium, bu ihtiyaçlara cevap veren araçlar olarak ortaya çıkıyor. Aynes Gıda’ya yaptıkları ilk lojistik yatırımında bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyor, yeni semi-treylerlerin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Otokar’ı sektör liderliği ve yerli üretim avantajı nedeniyle tercih ettiklerini belirten Aynes Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, ilk lojistik yatırımımız olan 20 adetlik semi-treyler alımında Otokar’ı tercih ettiğimiz için çok memnunuz. Daha önce taşeron firmalarla çalıştığımız için birçok farklı markayı deneme şansımız oldu. Sıkı araştırmalar sonucunda Otokar’da karar kıldık. Bu yıl başlayan ATP süreci nedeniyle de alacağımız aracın bu alanda yetkin olmasına önem verdik. ATP sertifikası, bu alandaki uzmanlığı, HACCP hijyen sertifikaları, kaliteli ürün ihtiyaçlarını en iyi karşılayan firma Otokar oldu. Bir yerli üreticiden bu kadar kaliteli bir mal almak bizi daha da mutlu etti. Üstelik satış sonrası hizmetlerden de oldukça memnun kaldık. 20 araçla başladığımız yatırımımıza devam edeceğiz” dedi.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1976 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim