• BIST 9067.6
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Teknosa.com’a uluslararası ödül

Teknosa.com’a uluslararası ödül
Teknosa COO’su Bülent Gürcan teknosa.com’un kazandığı uluslar arası ödül nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa interaktif medya alanında gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Teknosa web sitesi tasarımıyla dünyanın en prestijli interaktif medya ödüllerinden biri kabul edilen ve İnteraktif Medya Konseyi’nin düzenlediği İnteraktif Medya Ödülleri (Interactive Media Awards – IMA) tarafından ödüle layık görüldü. Dünyaca ünlü web tasarım şirketleri, reklam ajansları ve kurumsal iletişim departmanlarının katıldığı ödüllerde web siteleri, tasarım, içerik, pratiklik, fonksiyonellik, kullanıcı dostu olma gibi kriterler açısından değerlendirmeye tutuluyor.

E-ticaret alanında en iyi web tasarımı

Teknosa İnteraktif Medya Ödülleri 2012 yılı e-ticaret kategorisinde kazandığı uluslar arası interaktif medya ödülü ile bu alanda olan liderliğini de uluslar arası bir ödülle perçinledi. Teknolojik ve dijital dünyadaki gelişmeleri ve yenilikleri yakından izleyerek dijital pazarlama yatırımlarına hız verdiklerini söyleyen Teknosa COO’su Bülent Gürcan, “Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi olarak online alışverişin öneminin farkındayız. Yatırımlarımız her geçen gün artıyor, sektörümüze bu alanda da öncülük ediyoruz. Aynı doğrultuda e-ticaretteki müşteri sayımızda artış gösteriyor. Bu aldığımız ödül de Teknosa ve sektörümüz adına online alışverişte büyük başarılar elde ettiğimizin bir göstergesi” dedi.

Ayda 2 milyonu aşkın ziyaretçi ile ilk üçte

teknosa.com’un büyük bir Teknosa mağazası kadar ciro yapar hale geldiğini ifade eden Gürcan, teknosa.com’un ayda 2 milyonu aşkın yakın ziyaretçi sayısı ve yakaladığı satış hacmi ile e-ticarette organize perakendeciler arasında ilk 3 arasında bulunduğunu ve ayda 67 milyon kez görüntülenme sayısı ile Türkiye’nin en çok sayfası ziyaret edilen organize perakende web sitesi olduğunu sözlerine ekledi. 

Bu haber toplam 976 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim