• BIST 9676.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Euphoria 54' Cenova Boat Show'da

Euphoria 54' Cenova Boat Show'da
Sirena Marine, gelecek sezon görücüye çıkacak yeni incisi 'Euphoria 54'ü Cenova Boat Show'da denizcilik dünyasıyla tanıştırdı!

 

Sirena Marine, gelecek sezon görücüye çıkacak yeni incisi 'Euphoria 54'ü Cenova  Boat Show'da denizcilik dünyasıyla tanıştırdı! Sirena Marine, 6-14 Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlenen sektörün en prestijli fuarı Genoa Boat Show'da, bir sonraki sezon lansmanını yapacağı German Frers imzalı yeni ürün gamının ilk modeli Euphoria 54'ün tanıtımını yaptı. Dünyanın en ünlü yat tasarımcılarından Arjantinli German Frers'in elinden çıkan Euphoria 54 ile ilgili tasarım çalışmaları basın toplantısında ilk defa paylaşıldı.
 
Bir dünya markası yaratmak vizyonuyla yola çıkan Sirena Marine, 06-14 Ekim tarihleri arasında bu yıl 52.si düzenlenen, dünyanın en ihtişamlı yelkenli ve megayatlarının sergileneceği Genoa Boat Show'da, German Frers imzası ile taçlanan yeni ürün gamı Euphoria'yı denizcilik dünyası ile tanıştırdı. Yeni ürün gamının ilk modeli Euphoria 54'ün çizimlerinin paylaşıldığı basın toplantısına German Frers ile birlikte Sirena Marine'nin üst yönetimi de katıldı.
 
Frers'in gözbebeği Euphoria'nın sırrı teknoloji ve estetiğin mükemmel uyumunda!
 
Morning Star 45 ve 50', Guia 2000, Boomerang, Kialoa V, Hitchhiker, Nautor's Swan ve Congere gibi dünyanın en önemli yatlarının tasarımını yapmış efsane tasarımcı German Frers ile Sirena Marine'nin ortak çalışması sonucu yaratılan Euphoria 54'ün tanıtım toplantısı, 8 Ekim Pazartesi günü, Sirena Marine'nin standında gerçekleştirildi.
 
Euphoria'nın denizcilik sektörüne yeni bir soluk getireceğine inandıklarını belirten Sirena Marine yönetimi, teknelerini rakiplerinden ayıran sayısız özellikle donatarak ürettiklerini ve yeni ürün gamlarıyla uluslararası arenada hızla büyümeye devam edeceklerini dile getirdi.
 
Cenova Boat Show'da gerçekleştirilen dünya lansmanı sırasında Barca dell'Anno – Yılın Teknesi seçilerek uluslararası arenada birincilik ödülüne layık görülen ilk Türk teknesi olan Azuree 33 ve Türkiye'nin ilk seri üretim yelkenlisi olup, 2011 yılında prestijli European Yacht of the Year ödüllerinde performans-gezi teknesi kategorisinde 5 finalist tekne arasına kalma başarısı gösteren Azuree 40 tekneleri ile de fuarda boy gösteren Sirena Marine, yeni teknesi Euphoria 54 ile gücüne güç katmaya devam edecek.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1661 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim