• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

KO-MEK'te model gemi yapımı kursu açıldı

KO-MEK'te model gemi yapımı kursu açıldı
KO-MEK'te model gemi yapımı kursu açıldı. Gölcük Kaynakçılık Atölyesi'nde açılan kurs aynı zamanda oluşturduğu istihdam alanı açısından da büyük önem taşıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) vatandaşlardan gelen kurs taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. KO-MEK'te şimdi de model gemi yapımı kursu açıldı. Gölcük Kaynakçılık Atölyesi'nde açılan kurs aynı zamanda oluşturduğu istihdam alanı açısından da büyük önem taşıyor. Zira kursta verilen eğitim sonucunda vatandaşlar küçük ve büyük ölçekli işletmelerde, tersaneler ve lojistik firmalarında iş bulma şansı yakalıyor.

MODEL GEMİNİ KENDİN YARAT

Kocaelili vatandaşların ister hobi ister meslek sahibi olmak için katıldıkları KO-MEK kursları açtığı farklı branşlarla yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Gölcük Kaynak Atölyesi'nde açılan Model Gemi Yapımı kursu, Ahşap Teknolojisi beceri geliştirme sınıfının içinde yer alıyor. Toplam 680/520 saatlik olan kurs, haftanın 4 günü 6 saat sürecek. Kursiyerlere bu kursta teorik ve pratik eğitimler verilecek. Vatandaşlar, aldıkları eğitim sonrasında kendi model gemilerini yaratma becerisine sahip olacak.

FARKLI İSTİHDAM ALANLARI

Kurs bunun yanı sıra, vatandaşlara farklı bir meslekte iş kapıları aralama fırsatı sunuyor. Model Gemi Yapımı kursu; istihdam alanlarında, küçük ve büyük ölçekli işletmelerde, turistik ve hediyelik eşya üretimi, tersaneler ve lojistik firmalarında çalışabilme imkânı veriyor.

GEREKEN ŞARTLAR

KO-MEK'in Model Gemi Yapımı branşında eğitim almak isteyenler, 16 yaşından büyük olma şartıyla Gölcük Kaynak Atölyesine gelerek ücretsiz kayıt olabilir. Bilgi almak için 414 62 44 numaralı telefondan ya da www.komek.org web sitesinden ulaşılabilir.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1991 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim