• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5824
  • Euro 34.6959
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

İzmir Boat Show yarın kapılarını açıyor

İzmir Boat Show yarın kapılarını açıyor
Yarın ilk kez kapılarını açacak olan ''Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'', 21-25 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenecek.

Yarın  ilk kez kapılarını açacak olan ''Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'', 21-25 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenecek. İZFAŞ, Deniz Endüstrisi ve Denizciliği Geliştirme Derneği, Deniz Ticaret OdasıGemi Mühendisleri Odası, İzmir Tekne İmalatçıları Derneği ve İzmir Ticaret Odası destekleriyle organize edilen ''Boatshow İzmir-1. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'', Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu holde düzenlenecek. Profesyonel ve son tüketiciye açık olarak gerçekleşecek fuarda, tekne, yat, ekipman ve aksesuarları, motor ve güç sistemleri, su sporları ve ekipmanları, balıkçılık ve dalış malzemeleri yer alacak.

İzmir Fuarcılık A.Ş.(İZFAŞ) tarafından düzenlenen 1.Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı, 21-25 Kasım 2012 arasında yapılacak. Birçok yeni modelin sergileneceği fuara, 150 firma katılacak. Profesyonel ve son tüketiciye açık fuarda tekne, yat, ekipman ve aksesuarları, motor ve güç sistemleri, su sporları ve ekipmanları, balıkçılık ve dalış malzemeleri sergilenecek. Ziyaret saatleri 10.00-19.00 olarak belirlenen fuarın giriş ücreti ise 5 lira.

İzfaş Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, düzenlediği basın toplantısında fuara ilişkin bilgi verdi. İzmir için büyük önem taşıdığını vurgulayan Örs, bu yıl ilki düzenlenen fuarın hızla büyüyerek, ileriki yıllarda daha da gelişeceğini söyledi. "Bu hafta İzmir'de denizcilik rüzgarı estirmek istiyoruz." diyen Örs, şunları kaydetti: "Fuarımız, profesyonellerin yanısıra denizcilik meraklısı vatandaşlarımıza da açık olacak. İzmirlilerin bu fuarı ziyaret etmelerini bekliyoruz. Hedefimiz, deniz bilincini ve farkındalığını sağlamak." Boatshow Fuarı'nın etkinlikleriyle de göz dolduracağını ifade eden Örs, yelken yarışlarının renk katacağını dile getirdi.

Toplantıya katılan Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şube Başkan Vekili Deniz Onural ise fuar kapsamında 24-25 Kasım tarihlerinde 2. Atatürk Kupası Optimist Takım Yarışması düzenleyeceklerini bildirdi. Oda olarak denizle ilgili bütün etkinliklerin arkasında olduklarını belirten Onural, "İzmir Körfezi'nde çoğu zaman sadece yük veya konteyner gemileri olduğunu görüyorduk. Bu gemilerin yanına yelkenlileri eklemek amacıyla yıllar önce yola çıktık ve İzmir Körfezi'nde artık yelken yarışlarının da yapılabileceğini göstermek istedik. Hafta sonundaki yarışma, bu amacımızın bir sonucudur. Aynı zamanda su sporlarının önemini vurgulamak ve anlatmak istiyoruz." diye konuştu.

İzmir Boatshow Fuarı'na Deniz Endüstrisi ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR), DTO İzmir Şubesi, Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, İzmir Tekne İmalatçıları Dayanışma Derneği ve İzmir Ticaret Odası da destek veriyor.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim