• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Marshall Adaları en büyük 3. filoya sahip

Marshall Adaları en büyük 3. filoya sahip
Marshall Adaları Cumhuriyeti (RMI), 6 bin gemiyle Panama ve 3 binden fazla gemiyle Liberya’dan onra üçüncü büyük gemi filosuna sahip.

Marshall Adaları Cumhuriyeti (RMI), 6 bin gemiyle Panama ve 3 binden fazla gemiyle Liberya’dan onra üçüncü büyük gemi filosuna sahip. Ekim 2012  tarihi itibariyle Marshall Adaları Cumhuriyeti  bayrağını taşıyan 2 bin 780 gemisi ve 87 milyon grosstondan fazla yükü mevcut.

Marshall Adaları bayrağını taşıyan gemilerin içindi, LNG/gaz taşıyıcıları, kuru yük gemileri, yolcu gemileri, konteyner gemileri ve yatlar bulunuyor.  Son zamanlarda ise daha fazla açık deniz sondaj gemileri, üretim ve servis gemileri Marshall Adaları bayrağı altına giriyor.

Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde RMI’nın kayıt bölümünün hareketli açık deniz filosu, groston olarak yüzde 71 oranında büyüme gösterdi. Marshall Adaları bayrak kayıt şirketi International Registries Inc yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük sondaj şirketlerinin, son derece başarılı müşteri hizmetleri ve endüstri bilgisi nedeniyle Marshall Adaları’nı tercih ettiğini açıkladı.

RMI’nin merkezi konumundaki açık deniz filosunun Singapur ofisinin yöneticisi Shawn Tan ise yaptığı açıklamada: “Singapur açık deniz endüstrisinin bölgedeki merkezi haline geldi. Ayrıca, Singapur petrol ve gaz operasyonlarına odaklanan ve bu alanda uzmanlaşan teknik ve finansal şirketlerinin giderek geliştiği bir yer halini alıyor. RMI kayıt için, Singapur’da bulunan açık deniz müşterilerinin özel gerekliliklerine göre ayarlama yapmak son derece önem taşıyor, bu yüzden Marshall Adaları kayıt filosunun operatör ve armatör merkezinin büyük bir çoğunluğu Singapur’da bulunuyor.

İstanbul Haber Ajansı- Ahmet ÖZDÜZGÜN

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim