• BIST 9693.46
  • Altın 2512.209
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7781
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

DÖDER'in ilk delegasyonu toplandı

DÖDER'in ilk delegasyonu toplandı
Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2012-2013 Faaliyet Dönemindeki ilk delegasyonunu 16Aralık Pazar günü Piri Reis Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2012-2013 Faaliyet Dönemindeki ilk delegasyonunu 16Aralık Pazar günü Piri Reis Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Delegasyon toplantısında bu sene gerçekleşecek olan 14. Ulusal Denizkızı Kongresi ile ilgili yapılacak faaliyetler, kongre için davetli okullar ve kontenjanları ile kongre atölye ve panel konuları üzerine konuşulup öğrencilerin görüş ve fikirleri alındı. Öğrencilerin kaynaşması esas alınan kongrede bu sene interaktif etkinlikler ile bunun en üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor. Sektörden gelen konuşmacılar ile de öğrencilerin meslek ile ilgili sorunları üzerine tartışılıp öğrencilerin kafalarında ki geleceğe yönelik soru işaretlerine ışık tutulacağı bir kongre olması hedeflenmektedir. Kariyer planlaması üzerine de gidilecek olan kongrede sektörün önde gelenleri tarafından bu konuda brifingler ile öğrencilere iş hayatının her aşamasında karşılaşabilecekleri durumlar anlatılarak onları mesleğe hazır kılmakta bu sene ki kongrenin içeriğinde bulunmaktadır.

Toplantıya Galatasaray Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi, Kocaeli Üniversitesi Barbaros Denizcilik Yüksekokulu, Bahçeşehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu, Pendik Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ,Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği, Hacı Rahime Ulusoy Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi’nden öğrenciler katılım gösterdi.

Bu haber toplam 703 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim