• BIST 9679.82
  • Altın 2504.8
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8471
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Brissa, ilk ProPratik mağazasını açtı

Brissa, ilk ProPratik mağazasını açtı
ProPratik mağazalarında, Bridgestone ve Lassa’ın otobüs-kamyon segmentindeki ürünleri, Bandag lastik kaplama, temel araç ve lastik bakım hizmetleri tek çatı altında sunulacak.

 

ProPratik mağazalarında, Bridgestone ve Lassa’ın otobüs-kamyon segmentindeki ürünleri, Bandag lastik kaplama, temel araç ve lastik bakım hizmetleri tek çatı altında sunulacak.
 
Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, “Gelişmiş ülkelerde, her sektörde, uzmanlaşma kavramı ön plana çıkıyor. Biz de Brisa olarak, dünyadaki bu yapısal dönüşümü yakından takip ederek, müşteri odaklı anlayışımız doğrultusunda ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İş ortaklarımızı da bu değişim ve uzmanlaşma sürecine dahil etmek amacıyla ProPratik konseptini yarattık” dedi.
 
25. kuruluş yıldönümünü kutlayan Brisa, bireysel ticari araç ve filo sahiplerinin birçok ihtiyacını aynı anda yüksek kalite güvencesiyle karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ProPratik satış ve servis zincirinin ilk halkasını İzmir’de açtı. 18 Aralık Çarşamba günü düzenlenen törenle hizmete giren EMF Büyükkarcı ProPratik mağazasının açılışına, Brisa Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel ve Brisa Ticari Lastikler Satış Direktörü Yakup Demir’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
 
“Dünyadaki büyük dönüşümü yakından izliyor ve Türkiye’ye taşıyoruz”
 
Brisa Ticari Ürünler Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel, Türkiye’nin ticari araç parkı açısından Avrupa’nın en büyük pazarları arasında yer aldığını söyledi. Bilsel, “Günümüzde hızla artan araç parkı ve yükselen filolaşma oranlarıyla birlikte otobüs-kamyon lastikleri pazarında müşteri beklentilerinin değişmesi kaçınılmaz. Gelişmiş ülkelerde, her sektörde, uzmanlaşma kavramı ön plana çıkıyor. Müşteriler, hizmetlerini çok daha uzmanlaşmış noktalardan almayı tercih ediyorlar. Türkiye’de lastik sektörünün lider firması olarak, bunu görmezden gelmemiz elbette mümkün değildi. Biz de dünyadaki bu yapısal dönüşümü yakından takip ederek, müşteri odaklı anlayışımız doğrultusunda ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İş ortaklarımızı da bu dönüşüm ve uzmanlaşma sürecine dahil etmek amacıyla ProPratik konseptini yarattık. EMF Büyükkarcı gibi işlerini geliştirmeye ve zenginleştirmeye açık olan iş ortaklarımız, bu alandaki en büyük destekçilerimiz” dedi.
 
Zeki Bilsel, ProPratik mağazalarındaki hizmet kalitesini güvenceye almak ve üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamak için, Brisa tarafından yüksek standartlar belirlendiğini vurguladı. Bilsel, “Bu sayede Türkiye genelinde açılacak tüm ProPratik mağazaları, aynı kalitede ürün ve hizmet sunmayı garanti edecek. Müşteri beklentilerini karşılamanın yanı sıra; bu konu, karayollarındaki can ve mal güvenliği açısından da büyük önem taşıyor” dedi.
 
Ağır Vasıta Uzmanı
 
Lastik değişimi, kaplama başta olmak üzere temel araç ve lastik bakım hizmetlerini bir arada sunan ProPratik mağazalarında, ağır ticati araçlara yönelik akü, yedek parça ve aksesuarları da bulmak mümkün. 
 
Brisa’nın önümüzdeki dönemde sayısını artırmayı ve Türkiye geneline yaymayı hedeflediği ProPratik satış ve servis noktaları, kurumsal ve bireysel ticari araç sahiplerinin, zamandan tasarruf ederek iş verimliliklerini arttırmalarını da sağlıyor.
 
Bu haber toplam 2091 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim