• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Bayan Şöfor Nurdan Özbey, Yılın Şöförü seçildi

Bayan Şöfor Nurdan Özbey, Yılın Şöförü seçildi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde otobüs şoförü olarak çalışan Nurdan Özbey, Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından Yılın Şoförü seçildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 16 bayan şoförden biri olan Nudan Özbey, Yılın Şoförü ödülünü alarak, tüm  meslektaşlarını  gururlandırdı.

Bayanların istihdamına büyük önem verdiklerini ve bayan şoförler sayesinde vatandaşla daha sıcak diyalog kurabildiklerini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Görev bakımından kadın erkek arasında fark yok. Bayanlar görevine daha şefkatle yaklaşıyor. Duygusal yanları var. Dolayısıyla vatandaşla ilişkileri daha sıcak oluyor. Ayrıca evcimen oldukları için evin işlerini yönettikleri için olaylara daha titiz yaklaşıyorlar. Büyükşehir Belediyesi olarak bayan otobüs şoförleri istihdam ettik ve şu anda onun üzerinde  bayan şoförümüz görev yapıyor. Önümüzdeki dönemde, bu uygulamayı daha da arttırmayı planlıyoruz" dedi.

Belediyenin bütün birimlerinde kadın istihdamına önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kocamaz, "Aslında sadece şoförler değil, baktığınız zaman daire  başkanları içerisinde de bayan çalışma arkadaşlarımız azımsanmayacak sayıda. Mersin'de bayan şoförümüzün ödül alması bizi onurlandırdı. Bayanlarımızın vatandaşımızla kurduğu ilişkiden, trafik kurallarına  uymalarından, erkeklere  göre  daha  dikkatli davranmalarından dolayı mutluyuz" diye konuştu.

EN BÜYÜK DESTEĞİ BİZE BAŞKANIMIZ VERDİ

3 çocuk annesi Nurdan Özbey, anneler gününe çok mutlu girdiğini, yılın şoförü seçilmenin, anneler gününde özel bir hediye olduğunu belirtti.

Başarısının ardındaki gizli gücün kendisine güvenen ve destek veren insanlar olduğunu söyleyen Özbey, “Ailem her zaman bana destek verdi. Çalışma arkadaşlarımız da bize çok yardım etti, çok desteklerini gördük, kabullendiler bizi. İş yerinde ayın  çalışanı oldum. Daha sonra Emniyet tarafından Trafik Haftası’nda yılın şoförü seçildim. Başkanımızın desteği olmazsa biz  zaten yapamayız. Bizim yaptığımız işin en büyük destekçisi Başkanımız. Bayanlara destek olduğunu biliyoruz. Bizlerle gurur duyduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 1709 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim