• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Xperia Z4 şirket bilgileriyle birlikte sızdı!

Xperia Z4 şirket bilgileriyle birlikte sızdı!
Sony’nin sızan şirket bilgilerinin içinde Xperia Z4 izlerine rastlandı.

Sony’nin bir süredir başının dertte olduğu hackler grubu filmlerden sonra önemli şirket bilgilerini de sızdırmaya başladı. Bunlardan en önemlileri Bond Spectre film senaryosu ve filmde kullanılacak Xperia Z serisi akıllı telefonun çizimleri oldu.  Sony Pictures başkan yardımcısı George Leon tarafından başkan Michael Lynton’a gönderilen maillerde filmde Daniel Craig’in kullanacağı akıllı telefon ile ilgili bazı bilgiler yer alıyor. Model dördüncü nesil Xperia Z olarak adlandırılmış. Xperia Z4 yanında başka Z4 türevlerine de yer verileceği açıklanmış.

Xperia Z4 ilk tasarım örnekleri çıktı
Xperia Z4’ün ilk tasarım örnekleri olduğu düşünülen görsellerde cam kaplama ve yuvarlatılmış köşe tasarımının devam ettiği görülürken, genel görünümün göze daha hoş geldiği dikkatlerden kaçmıyor. Ancak bu tasarım sadece filme mi özel olacak yoksa nihai sürümde mi bu şekilde gelecek bilinmiyor.

Xperia Z4 en erken Mayıs’ta çıkacak
Maillerde telefonların Mayıs ve Kasım aylarında piyasada olacağına vurgu yapılmış. Bu da CES 2015 fuarında Xperia Z4 ve Xperia Z4 Compact’ın tanıtılacağını ancak en erken Mayıs ayında piyasaya çıkacağı ihtimalini doğuruyor. Xperia Z4 Ultra ise muhtemelen IFA 205 fuarında tanıtılacak ve Kasım ayında satışa sunulacak.

Xperia Z4 karşılığında 5 milyon dolar
Bununla birlikte Daniel Craig’in Xperia Z4 kullanması karşılığında yaklaşık olarak 5 milyon dolarlık bir ücret daha alacağı konuşuluyor. Ayrıca sınırlı üretim bir Bond telefonu için de 1 milyon dolarlık bir lisans ücreti ayrılmış.

Öte yandan bazı kaynaklar da Sony’nin yeni amiral gemisini daha erken tanıtacağını söylüyor. Sony’nin bir sonraki amiral gemisi Z4’ün Quad HD çözünürlüklü ekrana sahip olacağı sızdırılmıştı. Fakat bu kez cihaz hakkında daha fazla özellik ortaya çıktı. Sony, Xperia Z4’ü Ocak ayında Las Vegas’ta düzenlenecek CES 2015’te tanıtacak. Xperia Z4’ün yanında Xperia Z4 Ultra, Xperia Z4 Compact ve Xperia Z4 Tablet modelleri de tanıtılacak

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 733 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim