• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Windows 10 ile birlikte yeni kablolu teknoloji geliyor

Windows 10 ile birlikte yeni kablolu teknoloji geliyor
Windows 10 ile birlikte hayatımıza yeni tip USBler girecek. USB Dual Role ve Type-C teknoloji kullanacak olan Windows 10, başlat menüsünde de yeniliklerle gelecek.

Windows 10 ile birlikte hayatımıza yeni tip USBler girecek. USB Dual Role ve Type-C teknoloji kullanacak olan Windows 10, başlat menüsünde de yeniliklerle gelecek.

Microsoft geçtiğimiz Eylül ayında yaptığı duyuru ile yeni işletim sistemi Windows 10'u tanıtmıştı. Hepimiz Windows 8 den sonra Windows 9 beklerken Microsoft bize Windows 10 şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Teknoloji tutkunları Windows 10'u Eylül ayı gibi beklerken ürün daha erken bir tarihte son kullanıcı ile buluşabileceğini gösteriyor

WINDOWS 10'DAN USB MÜJDESİ

Windows 10, telefonların USB çevrebirimleriyle etkileşim kurması veya laptop'ların USB Type-C konektörüyle harici bir ekrana bağlanması gibi yeni kablolu teknoloji senaryoları sunan USB Dual Role ve Type-C desteğiyle gelecek. Bu oturumda Windows'un bu teknolojileri nasıl destekleyeceği ve onları etkinleştirmek için nelere ihtiyacınız olacağı konusu detaylandırılacak."

MICROSOFT'UN BAŞLAT MENÜSÜ ISRARI

CHIP'te yer alan habere göre Microsoft'un, Başlat menüsünü kaldırmak konusundaki anlamsız ısrarı Windows 8'in yaşadığı başarısızlıkla sona erdi ancak şimdi de Windows 10 ile kullanılan yeni Başlat menüsünün, herkesin arzu ettiği, klasik, alışılmış Başlat menüsüne çevrilemeyişi sorunu gündemde.

KOMUT SATIRINDA CTR+V'DEN FAZLASI VAR

Microsoft, komut satırında artık CTRL+V klavye kısayolunu kullanabileceğimizi söylemişti. Ancak aslında çok daha fazlası var. Komut satırı penceresinin başlık çubuğuna sağ tıklayın ve Properties'e tıklayın. Experimental sekmesine geldiğinizde etkinleştirebileceğiniz birkaç seçenek daha göreceksiniz.

Windows 10'un herkesle olan buluşması ise yaz mevsiminin sonu ya da sonbahar başlangıcına denk gelebilecek.

Bu haber toplam 1511 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim