• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Teknoloji devi 200 GB'lık SD kartını yaptı!

Teknoloji devi 200 GB'lık SD kartını yaptı!
Teknoloji'nin hızla yürümeyi bırakıp koşmaya başladığı 2015 yılında yine bir bomba daha geldi. SanDisk firması bir ilki başararak 200 Gb'lık dünyanın En yüksek Sd kartını ürettiler işte o 200 Gb'lık Sd kart ve özellikleri.

SanDisk Corporation, mobil cihazlarda kullanılan ve dünyanın en yüksek kapasiteli microSD kartı olan 200 GB* SanDisk Ultra microSDXC UHS-I kart, Premium Edition’ı piyasaya sürdüğünü duyurdu. Geçtiğimiz yıl rekor kıran 128GB SanDisk Ultra microSDXC kartından sadece bir yıl sonra SanDisk, tırnak büyüklüğündeki aynı boyut üzerinde depolama kapasitesini yüzde 56 artırdı. Günümüz mobil kullanıcılarının taleplerine ayak uyduran bu yeni kart, depolama sınırı ile ilgili hiçbir kaygıya yer bırakmadan dilediğiniz kadar dosya depolama, fotoğraf ve video çekme, saklama ve paylaşma olanağı veriyor.

SanDisk Dünya Genelinde Dijital Görüntü Uygulamaları’ndan sorumlu Başkan Yardımcısı Christopher Chute, “Mobil cihazlar oyunu tümden değiştirmiş durumda. Tüketiciler tarafından çekilen her 10 görüntüden 7’si akılı telefon veya tabletlerden çekiliyor. Tüketiciler artık mobil cihazları görüntü çekme ve paylaşma alanında bir numaraya yerleştiriyorlar. Mobil kullanıcıların ihtiyaçları değiştikçe yeni taleplere yetişen SanDisk bu olağanüstü yeteneğini  200GB SanDisk Ultra microSDXC kart gibi benzersiz bir ürünle portföyünü geliştirerek kanıtlıyor“ diyor.
 
SanDisk bu olağanüstü kapasiteye, geçtiğimiz yıl 128GB SanDisk Ultra microSDXC kart için geliştirdiği tescilli teknolojisini ilerleterek ve her kartın daha fazla bit almasını sağlayan yeni bir tasarım ve üretim işlemiyle ulaştı.
 
SanDisk ürün Pazarlama’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Dinesh Bahal ise yeni ürün hakkındaki görüşlerini şöyle açıklıyor: “Tüketicilerin mobil cihazları kullanma şeklini dönüştürecek rekor çözümlerle teknolojinin sınırlarını zorluyoruz. Yeni kapasite ve hız limitlerine odaklanarak tüketicilere hiç durmadan görüntü ve dosya çekme, saklama ve paylaşma özgürlüğü veren  güvenilir mobil bellek çözümleri sunuyoruz. Ürünün bir diğer avantajı da transfer hızı.  Android™ akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için ideal olan bu Premium Edition microSD kart, dünyanın en yüksek kapasitesini, 90 MB/s gibi sıradışı bir transfer hızıyla harmanlıyor. Bu transfer hızı ile tüketiciler dakikada 1.200 fotoğraf gönderebilirler.”

SanDisk’in yükseltilmiş Memory Zone uygulaması ile kullanıcılar, mobil cihazlarının bellek sınırları üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilecekler. Memory Zone uygulaması ile kullanıcılar, telefonlarında dahili belleğin kendi tanımladıkları eşiğin altına düştüğünü anında  haber verecek OptiMem özelliğinden faydalanabiliyorlar. Bu eşiğe ulaşıldığında, OptiMem uygulaması kullanıcının eski fotoğraf ve videolarını microSD kartlarına otomatik olarak transfer ediyor ve böylece kullanıcının dahili hafızaya yeni anılar eklemesini mümkün kılıyor. Uygulama Google Play™ mağazasından ücretsiz indirilebiliyor ve verileri kolayca konumlamak, düzenlemek, transfer etmek ve yedeklemek isteyen Android kullanıcılarının cihazlarıyla uyumlu.
 
200GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I kart, Premium Edition olup, on yıl sınırlı garanti ile yılın ikinci çeyreğinde, tavsiye edilen satış fiyatı olan 399,99 dolar üzerinden satılacaktır.

Bu haber toplam 1546 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim