• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Sahil Güvenlik'ten işsizlere müjde!

Sahil Güvenlik'ten işsizlere müjde!
Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir'de daimi olarak çalıştırmak üzere lise mezunu 36 kişiyi işe almak üzere ilan yayınladı. Müracatlar 1 Ağustos tarihine kadar yapılabilecek.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafınfan 23 Temmuz 2015 tarihinde Sürekli İşçi Alımı için ilan yayınladı. Başvurular 1 Ağustos 2015 tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

Armadör işçisi olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Ulaprma Hizmetleri (Lojistik), Ahşap Teknolojileri, Denizcilik, Gemi inşa, Gemi Yapımı, Güverte, Metal Teknolojisi, Endüstriyel Mekanik, Mobilya ve Dekorasyon bölümünden/alanından mezun olmak.

Boru Tesisatçısı Gemi işçisi olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknolojisi, Isıtma ve Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat, Gemi Tesisat Donatımı, Yapı Tesisat Sistemleri bölümünden / alanından mezun olmak. 

Yat-Tekne Boyacısı olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi (Boya ÜUretimi ve Uygulama), Otomotiv Boya, Boya Teknolojisi, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği, Endüstriyel Boyacılık.

Elektrikçi Gemi işçisi alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatlari ve Pano Monütörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik bölümünden/alanından mezun olmak.

Elektrikçi Genel alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatları ve Pano Monütörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik bölümünden/ alanından mezun olmak.

Elektronik Teknisyeni olarak 4 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Göruntü ve Ses Sistemleri, Haberleşme Sistemleri), Elektronik, Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik, Telekominikasyon, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünden / alanından mezun olmak. 

Hidrolikçi Gemi olarak 3 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Hidrolik - Pnomatik, Hidrolik ve Pnomatik Teknolojileri, Otomatik Kumanda, Mikroteknik, Kontrol ve Enstrümantasyon Teknolojisi, Mekatronik bölümünden / alanından mezun olmak. 

Makine Teknisyeni olarak 12 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Makine Teknolojisi (Makine Bakim Onarım), Motor, Gemi Makineleri, Makine bölümünden/ alanından mezun olmak.

Tekne Ustası Polyester olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Gemi İnşa, Gemi Yapımı, Tekne ve Yat Yapımı, Plastik Teknolojisi bölümünden / alanından mezun olmak. 

Raspacı Gemi işçisi alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi (Boya Üretimi ye Uygulama), Boya Teknolojisi, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği, Metal Teknolojisi bölümünden /alanından mezun olmak.

Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknoloji ve İklimlendirme (Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri), Soğutma ve İklimlendirme, Klima Sistemleri ve Merkezi İklimlendirme Sistemleri bölümünden/ alanından mezun olmak.

Tesviyeci olarak 4 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Tesviye, Makine Teknolojisi, Makine, Kalıp, Endüstriyel Mekanik, Bilgisayarlı Numerik Kontrol, Mekatronik bölümünden/ alanından mezun olmak.

Bu haber toplam 2674 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim