• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Kerimov Bodrum koylarını çok sevdi

Kerimov Bodrum koylarını çok sevdi
Dünyanın sayılı zengin işadamlarından, dolar milyarderi Rus Süleyman Kerimov tatil için geldiği 81 metrelik dev yatı 'Air'le Bodrum koylarını mesken tuttu.

 

Dünyanın sayılı zengin işadamlarından, dolar milyarderi Rus Süleyman Kerimov tatil için geldiği 81 metrelik dev yatı 'Air'le Bodrum koylarını mesken tuttu. Yalı Beldesi'ndeki Kisebükü Koyu'nun ardından sırasıyla Yalıkavak ve Göltürkbükü beldelerinde demirleyen yatta bulunan Kerimov, eşi, çocukları ve adı öğrenilemeyen ünlü bir konuğu ile denize girdi. Akşam da Billianore Kulüp'te yemek yedi.

Dağıstan asıllı ve 7.2 milyar dolarlık servetiyle dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Rus işadamı Süleyman Kerimov, İngiltere bayraklı ve iç dizaynıyla yüzen bir sarayı andıran 'Air' isimli yatıyla Bodrum koylarını gezmeyi sürdürdü. Eşi Firuze Kerimov, üç çocuğu, kız kardeşi Neriman Kerimova ve ismi öğrenilemeyen ünlü konuğuyla tatiline devam eden Kerimov, dün (çarşamba) akşam saatlerinde de Yalıkavak Koyu'na gelerek demirledi. Azeri işadamı Mübariz Masimov'a ait PalMarina'da Formul'a 1'in eski patronlarından Favio Briatore'nin yaptığı Billianore Night Club'e hava karardıktan sonra botla gelen Kerimov ve beraberindekiler burada balık ve diğer deniz ürünlerinden oluşan mönüyü yedi. Dans ve müzik gösterisini izleyen Kerimov ve yakınları geç saatlerde yata döndü.

Bu sabah saatlerinde de Göltürkbükü Koyu'na demirleyen Kerimov ve yakınları botlara binerek korumalar eşliğinde koyları gezdi. Lüks motor yat demir alıp Barbaros Koyu'ndan hızla hareket edince, o sırada yelken yapan Fransız turistler için tehlike oluşturdu. Yatların koylardan çıkışı sırasında ön tarafta durup, harekete herhangi bir engel olup olmadığını kontrol etmesi gereken kişinin de o sırada uyuduğu görüldü.

air.20120817133722.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1131 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim