• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Başkan Çetinkaya Adrasanlı teknecilere sahip çıktı

Başkan Çetinkaya Adrasanlı teknecilere sahip çıktı
Adrasan'da faaliyet gösteren tekne sahipleriyle bir araya gelen Kumluca belediye başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan turizminin gelişmesinde teknecilerin büyük katkısı olduğunu söyledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan'da faaliyet gösteren tekne sahipleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan turizminin gelişmesinde önemli rolü bulunan teknecilerin sorunlarını, geleceğe yönelik planlarını ve beklentilerini konuşmak üzere böyle bir toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Adrasan'ın Kumluca turizminin gelişmesinde önemli bir yeri olduğunu ifade eden Çetinkaya, doğal güzelliklerin yanı sıra tarih ve kültür miraslarının bulunduğu Adrasan turizminin gelişmesinde teknecilerin de büyük katkısı olduğunu belirtti.

Adrasan'da turizmin gelişmesinde teknecilerin katkısının büyük olduğunu vurgulayan Çetinkaya, bu nedenle teknecilerin yaşadığı sorunların çözülmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Tekne sahiplerinin birlik olmasının ve birbirine destek vermesinin önemli olduğunu ifade eden Çetinkaya, "Biz de belediye olarak her zaman sizin yanınızda olacağız ve size destek vereceğiz" diye konuştu.

Toplantıda konuşan S.S. Adrasan Olimpos Çıralı Tekne ve Yatçılar Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkaymak da Adrasanlı tekneciler olarak yaşadıkları en büyük sıkıntıların başında sağlıklı bir iskelelerinin bulunmaması, tekne sahiplerinin müşterilere karşı standart bir fiyat ve hizmet sağlamaması, tekneciler olarak yeterinde hizmet desteği alamamak olduğunu bildirdi.

1 Haziran 2015 tarihine kadar Kooperatif olarak genel kurula giderek yeni bir yönetim oluşturacaklarını da belirten Akkaymak, kongrede yeni oluşacak yönetimle yaşanan tüm sorunları çözüme kavuşmasını beklediklerini, aksi takdirde tekneciler olarak kendilerinin daha büyük sorunların beklediğini sözlerine ekledi.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1453 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim