• BIST 9704.31
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'nda Bodrum rüzgarı esiyor

Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'nda Bodrum rüzgarı esiyor
Hollanda'nın Utrecht şehrinde 13-18 Ocak tarihleri arasında düzenlenen turizm fuarına katılanlar Bodrum standına büyük ilgi gösteriyor

Hollanda’da  düzenlenen uluslararası Utrecht Turizm Fuarı'nda 100 metrekarelik alanda tanıtılan Muğla'nın turizmdeki lokomotif ilçesi Bodrum'un standına ilk gün ilgi büyük oldu. 18 Ocak'a kadar sürecek fuarda, Gökova Koyları ve mavi yolculuk tanıtılıp, engelli turizmine yönelik çalışmalar yapılacağı belirtildi.

Hollanda'nın Utrecht şehrinde 13-18 Ocak tarihleri arasında düzenlenen turizm fuarına, aynı zamanda Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) başkanı olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, beraberindeki 80 kişilik kafile ile çıkarma yaptı. Bodrum'un 100 metrekarelik stand ile tanıtım yaptığı fuara ilgi büyük oldu. Deniz Ticaret Odası, Denizciler Derneği, Kefaluka Resort Otel, Milta Işıl Club, Amara Island Bodrum Elite Otel, Bodrum Holiday Resort Otel, İzer Hotel&Beach Club, Royal Asarlık Beach Otel, Salmakis Resort&Spa Otel, Kadıkale Otel-Bendis Beach Club Otel, Armonia Holiday Village&Spa, Baia Hotel Bodrum, Sunweb Summer Tur, Halikarnas Club, ANB Travel Bodrum fuara katılım için destek verip, ilçenin tanıtımına büyük katkı sağladı.

 HALİKARNAS'IN DANSÇILARI GÖSTERİ SUNDU
Fuara katılan heyet, Hollanda'dan Bodrum'a gelecek turist sayısını arttırmak amacıyla burada çeşitli görüşmeler yaptı. Fuarın ilk günü Bodrum standında Bodrum Ramada Resort Otel tarafından verilen kokteyle Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri, tur operatörleri, konaklama tesisi genel müdürleri ve Bodrum'dan gelen turizmcilerle beraber yaklaşık 650 kişi katıldı. Halikarnas Club Dans Grubu da fuarda gösteri sundu. Grubun fuar süresince hergün belirli saatlerde çeşitli dans gösterilerileri sunarak ziyaretçilerinin Bodrum standına olan ilgisini arttırmaya çalışacağı bildirildi.
Ayrıca fuarın ilk günü standı ziyaret edenmler arasında yapılan çekilişte, 5 kişiye Kefaluka Resort Hotel, İzer Hotel&Beach Club, Royal Asarlık Beach Hotel, Zeytinada Hotel ve Bitez Garden Life Hotel'de çift kişilik tatil hediye edildi.

HOLLANDALI TURİST BODRUM'U SEVİYOR

Bodrum'a İngiltere'den sonra en çok turistin Hollanda'dan geldiğine dikkati çeken Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Geçen yıl 1 milyon 280 bin Hollanda turistin Türkiye'ye geldi. Bunun 112 bin 410'u Bodrum'u ziyaret etti. Hollanda, bu rakamlarla Türkiye ye en çok turist gönderen ülkeler arasında 6'ıncı sırada yer alıyor" dedi.

Başkan Kocadon, Hollanda'nın ikinci büyük tur operatörü olan Sunweb'in Bodrum standında yer alarak ilçeyi tanıtmak amacıyla çalışmalar yaptığını, deniz turizmine verdikleri büyük önemden dolayı Deniz Ticaret Odası ve Denizciler Derneği'ne ayrılan stantlarda Gökova'yı, koyları ve mavi yolculuğu anlattıklarını belirtip, "Hollanda, Almanya ve Belçika'dan bedensel engelli turistleri Bodrum'a getirmek için çalışmalar yapmak üzere ANB Travel da Bodrum standında yer aldı" diye konuştu.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1997 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim