• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Vueling Airlines, Eurovision'ın resmi havayolu oldu

Vueling Airlines, Eurovision'ın resmi havayolu oldu
Portekiz'in başkenti Lizbon'da düzenlenecek 'Eurovision 2018' organizasyonunun havayolu partneri resmen duyuruldu.

Bu yıl 63'üncüsü düzenlenecek olan Eurovision şarkı yarışması için geri sayım sürüyor. 8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Portekiz'in başkenti Lizbon'da gerçekleştirilecek organizasyonun resmi havayolu partneri de açıklandı.

Eurovision'un resmi sitesinden yapılan duyuruyla organizasyonun havayolu partnerinin İspanyol havayolu şirketi Vueling olduğu belirtildi. 

Barcelona merkezli düşük maliyetli havayolu şirketi Vueling, 2004 yılından bu yana faal olarak uçuşlarını sürdürüyor. 

International Airlines Group bünyesinde yer alan havayolu şirketi Vueling ile yapılan işbirliği hakkında konuşan Eurovision İdari Sorumlusu Jon Ola Sand, "Bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması için Vueling ile resmi havayolu olarak ortaklık yapmaktan heyacan duyuyoruz. Avrupa'daki birçok şehirdeb sadece Lizbon'a uçmuyorlar. Aynı zamnda 43 katılımcı ülkeye de seferler düzenliyorler. Öyleyse 'Hoşgeldin Vueling' diyoruz" ifadelerini kullandı.

Resmi havayolu partnerliği anlaşması sonrasında bir açıklama yapan Vueling Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı David Garcia, "Eurovision gibi dev bir organizasyonun resmi havayolu şirketi olmaktan mutluluk duyuyoruz. En iyi fiyatlarla 130 destinasyona düzenlediğimiz seferlerle birçok Avrupa şehrinden ziyaretçileri festivallere taşıyoruz. Avrupa'da düzenlenen en büyük müzik festivalinin bir parçası olmaktan memnunuz" dedi.

TÜRKİYE YİNE KATILMIYOR

Türkiye ilk defa 1975 yılında Semiha Yankı ile katıldığı, 2003'te Sertab Erener’in 167 puan alarak birinciliği kazandığı Eurovision Şarkı Yarışması’na son olarak 2012 yılında Can Bonomo ile katılmış ve yarışmada bir daha bulunmama kararı almıştı. Türkiye tüm Avrupa'da büyük yankı uyandıran şarkı yarışmasına bu yıl da katılmıyor.

Kaynak: AirportHaber

Bu haber toplam 2569 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim