• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Atlasglobal, Antalya uçuşlarını artırıyor

Atlasglobal, Antalya uçuşlarını artırıyor
Atlasglobal, Türkiye'nin turizm sektöründeki hedeflerine katkı sağlamak için filosundaki uçakları ve tarifelerini yaz sezonuna hazırlıyor. Şirket, önümüzdeki dönemde bazı İstanbul çıkışlı destinasyonlara uçuşlarını azaltarak Antalya ve Dalaman'a yönelecek

​Atlasglobal, Türkiye'nin 2018 yılında 36 milyon yabancı turist getirme ve 34 milyar dolarlık turizm geliri elde etme hedefine katkı sunmak için yaz tarifesi üzerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yaz özellikle Rusya, Almanya, İran gibi ülkelerden başta Antalya olmak üzere Türkiye'ye gelecek turist sayısında ciddi artış bekleniyor.

Şirketten yapılan açıklamada, kurulduğu günden bu yana Türkiye'ye dünyanın farklı ülkelerinden milyonlarca turist taşıyan Atlasglobal'in, önümüzdeki dönemde bazı İstanbul çıkışlı destinasyonlara uçuşlarını azaltarak Antalya ve Dalaman'a yönelme kararı aldığı belirtildi.

Atlasglobal 2017 yaz sezonunda Antalya çıkışlı 15'e yakın BDT ülkesi şehirlerine haftada yaklaşık 80 tarifeli sefer düzenlemişti. Şirketten yapılan açıklamaya göre; geçen yıl yakalanan yüksek yolcu memnuniyeti, bu yıl talebin 3 misli artmasına ve BDT şehirlerine yapılan haftalık sefer sayısının çoğaltılmasına yol açtı. Bu nedenle hizmet filosu ve seferlerin revize edilmesi ile bazı hatların geçici süreyle kapatılmasına ve Antalya'ya ağırlık verilmesine karar verildi.

Verilen bilgiye göre; Avrupa'da Air France, KLM ve Air Serbia ile ortak (codeshare) uçuş yapılan Paris, Amsterdam ve Belgrad hatlarının yanı sıra Dusseldorf ve Londra uçuşları ile Tahran, Bağdat, Erbil, Cidde, Medine, Beyrut, Telaviv, Erivan, Kuveyt, Mikonos, Kıbrıs gibi uçuş noktalarına yapılan tarifeli seferlere ara verilmeden devam edilecek.

Süleymaniye uçuşlarına ise Milli Güvenlik Kurulu tarafından yayımlanan NOTAM sona erdiğinde start verilecek olup Aktau, Çimkent gibi ara verilen hatlarda Ekim ayı itibariyle uçuşlara yeniden başlanması planlanıyor.

Şirketin yurtiçi hatlardaki İstanbul çıkışlı İzmir, Antalya, Trabzon, Bodrum ve Dalaman seferleri ise devam edecek.

Bu haber toplam 2581 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim