• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Leonardo, yeni helikopterini Eurasia Airshow'da sergiledi

Leonardo, yeni helikopterini Eurasia Airshow'da sergiledi
Leonardo Ticaret Müdürü Mariani, "Şirketimiz müşteri odaklı faaliyet gösteriyor, yaptığımız çalışmalarla sektöre önemli katkı sunuyoruz." dedi.

Merkezi İtalya'da bulunan havacılık ve savunma şirketi Leonardo'nun Ticaret Müdürü Lorenzo Mariani, Cumhurbaşkanlığı himayesindeki, Anadolu Ajansının (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu Türkiye'nin şova dayalı ilk havacılık fuarı Eurasia Airshow'da, değerlendirmelerde bulundu. 

Firmanın, Eurasia Airshow kapsamında sergilenen AW139 model helikopteri hakkında bilgi veren Mariani, söz konusu helikopterin, acil tıbbi servis, arama ve kurtarma, yangınla mücadele, deniz taşımacılığı, kamu hizmeti ve askeri görevlerde kullanıldığına dikkati çekti.

Mariani, şirketin helikopter alanında yaptığı çalışmaların ve inovasyonların son 15 yılda dünya pazarında yeni standartlar getirdiğini söyledi.

Söz konusu helikopterin kendi kategorisinde hizmet veren, en son sertifikasyon ve güvenlik standartlarını aşan tek yeni nesil araç olduğuna işaret eden Mariani, AW139'un gelişmiş aviyonik, üst düzey performans ve sınıfındaki en büyük kabin özellikleriyle müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilebileceğini kaydetti.

"Tam olarak istedikleri şeyi almalarını istiyoruz"

Mariani, müşteri odaklı çalıştıklarına dikkati çekerek, "Müşterilerin helikopterlerimizi seçerken tam olarak istedikleri şeyi almasını istiyoruz ve AW139'un olağanüstü çok yönlülüğü, Leonardo'nun ayırt edici özelliğinin açık bir kanıtı." diye konuştu.

Helikopterin uçan bir ofis ya da rahat bir yer haline getirilmesi için farklı sayı, pozisyon, renk ve materyallerde koltuklarla çeşitli çalışma ve eğlence ekipmanlarını içerebileceğine değinen Mariani, AW139'un her türlü çevre ve hava koşullarında, gece ve gündüz rahat bir ulaşım sağladığını sözlerine ekledi.

Öte yandan, Leonardo firmasının AW139 model helikopteri, Eurasia Airshow kapsamında AA'ya özel tanıtım uçuşu gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 2021 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim