• BIST 9078.43
  • Altın 4096.435
  • Dolar 38.4825
  • Euro 43.7987
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 19 °C

Azur Air'e Türkiye için uçuş izni çıktı

Azur Air'e Türkiye için uçuş izni çıktı
Rusya Havacılık Kurumu’nun (Rosaviatsiya) havayolu şirketi Azur air’e Rus bölgelerinden Türkiye’ye sefer düzenlemesine izin verdiği bildirildi Kaynak: Azur Air’e izin çıktı, charter uçuşlara başlıyor.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), Rusya Havacılık Kurumu’nun (Rosaviatsiya) havayolu şirketi Azur air’e Rus bölgelerinden Türkiye’ye sefer düzenlemesine izin verdiğini bildirdi. 

Rosaviatsiya havayolu şirketlerine uluslararası tarifeli ve charter seferlerine izin verilmesine ilişkin belgeyi imzaladı. Azur Air tarifeli olarak Tübenkama’dan Dalaman’a, Kaluga ve Murmansk’tan Antalya’ya sefer düzenleyebilecek.

“Severnıy Veter” havayolu şirketi ise Mahaçkala’dan İstanbul’a seferler düzenleyecek. Aynı zamanda “Sibir” ve “İkar” şirketleri Krasnoyarsk, Novosibirsk ve Vladivostok’tan Nha Trang’a tarifeli sefer gerçekleştirecek. Kaynak: Azur Air’e izin çıktı, charter uçuşlara başlıyor.

Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim