• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Uçak bileti alımı için yeni kripto paralar eklendi

Uçak bileti alımı için yeni kripto paralar eklendi
CheapAir artık otel ve uçak ayırtma işlemleri için Bitcoin Cash [BCH], Litecoin [LTC], ve Dash [DASH] kabul edeceklerini açıkladı.

Amerikan online seyahat acentesi olan CheapAir artık otel ve uçak ayırtma işlemleri için Bitcoin Cash [BCH], Litecoin [LTC], ve Dash [DASH] kabul edeceklerini açıkladı. 22 Kasım 2013 tarihinde Cheapair, uçuşları için Bitcoin kabul eden ilk seyahat acentesi olmuştu.

Şirketten yapılan basın açıklamasına göre, mevzu bahis koinler müşterilerin talebi, daha hızlı işlem hızı ile daha düşük işlem ücreti sağlayabilmek için sisteme eklendi.

KriptoBülteni'nde yer alan habere göre; Kripto para kullanarak rezervasyon ve otel ile uçak bileti almanın da, CheapAir’in aracılık yaptığı asıl şirketlerin itibari para istemeleri sebebiyle kendine has zorlukları var. CheapAir, Bitcoin ödemesi ekledikten sonra ortaya çıkan bütün problemleri ve pürüzleri hallettiğini ve sıkıntısız işlem yapabilme garantisi vaat ettiğini bildirdi.

CheapAir CEO’su Jeff Klee:

”Son 6 ay içerisinde alternatif kripto para talebinden bulunan çok fazla müşterimiz oldu ve bu sebeple en çok talep edilen bu üç kripto para birimini sisteme eklemek için ciddi bir çaba sarf ettik.”

Jeff bu açıklamasına ek olarak müşterilerinin, CheapAir’in de takdir ettiği gibi, taleplerinde gayet açık olduğunu belirtti.

21 Nisan gibi yakın bir tarihte müşterilerine bir ileti gönderen online seyahat acentesi bildirinin içerisinde şunları ifade etmişti:

”Bizim Bitcoin konusundaki ortağımız olan Coinbase’in ticari ortakları için daha fazla ”emanet/depo” hizmeti vermeyeceği haberini aldık. Ki bu bizim CheapAir müşterilerinden Bitcoin kabul etmemizi sağlayan bir kaç araç ve özelliği ortadan kaldırıyor. Bu değişikliklerin bir kaç hafta içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.”

Bitcoin’i itibari paraya çevirip CheapAir’in sorumlu ortaklarına iletme görevini üstlenen taraf Coinbase idi. Ancak CheapAir Bitcoin ödemesi kabulü konusunda bir kaç sorun ile karşılaştığı için Coinbase artık bu servisi sağlamıyor.

CheapAir bu sebeple artık bu işlemleri yapacak taraf olarak BitPay ile anlaştıklarını ve Bitcoin Cash, Dash ve Litecoin ödeme alternatiflerinin bu platform üzerinde test edileceğini belirtti.

Bu haber toplam 2121 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim