• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Qatar Airways, premium müşterilerine yeni ikram hizmeti sunuyor

Qatar Airways, premium müşterilerine yeni ikram hizmeti sunuyor
Qatar Airways, Avrupa rotalarından başlamak üzere, Premium müşterileri için heyecan verici yeni bir yemek deneyimi sunuyor.

Qatar Airways, Avrupa rotalarından başlamak üzere, Premium müşterileri için heyecan verici yeni bir yemek deneyimi sunuyor. Yeni konseptlerde, yolcuların yüksek beklentilerini karşılamak ve havayolu şirketinin ödüllü uçaklarındaki deneyimlerini üst düzeye çıkartmak için, özel ve yeni tasarım sofra takımları, uçak içi yemek menüleri, çatal bıçak takımları ve porselen takımlar yer alıyor.

Qatar Airways ayrıca menü tasarım sürecinde bölgesel etkilere daha fazla önem veriyor. Uçuş menülerine, uçuş rotasına göre, İtalya bölgesinde Porcini ve Truffle Risotto gibi, yeni yemek sunumlarını da dahil etti. Orta Doğu lezzetlerini sunan Kabsa, Biryani ve ateşte ızgara etler gibi geleneksel Arap yemekleri, birçok rotada yolcularına seçenek olacak.

Business Class kabinindeki yolculara, seçkin rotalarda lüks ikindi çaylarına ek olarak, sıcak tatlılar servis edilecek. Yeni konseptlerde, mini karabiber öğütücülerinden pembe Himalaya tuzlarına, taze pişmiş üç çeşit ekmeğin konulduğu keten astarlı sepetlere kadar tüm detaylara dikkat edildi.

Qatar Airways Group Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Akbar Al Baker, “Qatar Airways, saygın yolcularımız için Premium seyahatin sınırlarını zorlayacak, yepyeni bir yemek deneyimi sunmaktan heyecan duyuyor. Yeni konseptlerin her biri, yolcularımızın titiz standartlarını karşılamak için detaylara ve kaliteye en yüksek düzeyde özen gösterilerek tasarlanmış ve üretilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Al Baker, “Qatar Airways, 'çiftlikten masaya' yaklaşımı ile özel ihtiyaçlarımızı karşılayacak ürünler üretebilmek adına yerel çiftlikler ve tedarikçilerle yoğun bir işbirliği içerisindedir. Uçak içi yemek menülerimiz, dört mevsimle uyumlu olacak şekilde tasarlanmış olup, yerel olarak yetiştirilen ürünleri daha iyi birleştirerek kullanmakta ve en yüksek uluslararası standartlara sahip yerel yiyeceklere odaklanmaktadır.” dedi.

Bu haber toplam 3172 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim