• BIST 9519.11
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Rusya-Türkiye arasında charter seferler artıyor

Rusya-Türkiye arasında charter seferler artıyor
Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinin sözcüleri, Türkiye charter uçuşlarını önümüzdeki günlerde daha da arttıracaklarını açıkladı.

Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinin sözcüleri, Türkiye charter uçuşlarını önümüzdeki günlerde daha da arttıracaklarını açıkladı.

INTOURİST SEFERLERİ ARTTIRIYOR

Konuyla ilgili olarak TourDom'a açıklama yapan Intourist Satış Direktörü Sergey Tolchin, 10 Haziran'dan itibaren THY ile yaptıkları haftalık sefer sayısını 10'a çıkaracaklarını açıkladı. Intourist'in ayrıca, temmuzdan itibaren Siberia Airlines ile Türkiye'ye yapılan uçuş sayısını da 14'e çıkaracağı açıklandı. Tolchin'in verdiği bilgilere şirket, AtlasGlobal ile günde 6, iFly ile günde 5, Yemal ve Red Wings ile de günde 1-2 sefer düzenleyecek. Tolchin, bu sayede toplam kapasitelerinde yüzde 20 artışa gittiklerini açıkladı.

''UMARIM UÇAK SIKINTISI YAŞANMAZ''

Turizmguncel'de yer alan haberde, Rus seyahat uzmanlarının belirttiğine göre, Rusya'daki Türkiye talebi beklenenin üzerine çıkmış durumda. Sergey Tolchin, talebin ve buna bağlı olarak artan kapasiteler karşısında uçak sıkıntısı yaşanmamasını umduğu belirterek, ''Özellikle Dünya Kupası'nın oynandığı dönemde uçak sıkıntısı yaşanabilir.'' dedi.

CORAL VE ANEX DE ARTTIRDI

Rusya'nın önde gelen oyuncularından Coral Travel'ın, bu yıl Moskov'dan Türkiye'ye planladığı kapasitesini geçen yıla kıyasla yüzde 141 oranında arttırdığı belirtiliyor. Anex Tour ise Moskova'dan yaptığı Türkiye seferlerine haftada iki İzmir uçuşu ekledi.

MAMMADOV'DAN UYARI

TBS Group Genel Müdürü Rashad Mammadov ise, kritik bir noktaya dikkat çekiyor. Tur operatörlerini yüzde 40'a varan oranlarda kapasite arttırdığına dikkat çeken Mammedov, ''Tur operatörleri kapasiteyi arttırdıkça talebin de artacağını düşünüyorlar. Ancak Rosaviatsiya'nın nisan ayında düşürdüğü kapasitenin büyük bölümünün Antalya olduğu unutulmamalı. Dolayısıyla tur operatörleri volümü arttırmanın arızi sonuçları ile karşılaşabilirler.'' dedi. 

Bu haber toplam 3608 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim