• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

ABD'de uçak kazası: 4 ölü!

ABD'de uçak kazası: 4 ölü!
New York’un Long Island bölgesinde hafta sonu düşen özel bir uçakta aralarında pilotunda bulunduğu dört kişinin öldüğü açıklandı.

New York’un Long Island bölgesinde Cumartesi düşen özel bir uçakta aralarında pilotunda bulunduğu dört kişinin öldüğü açıklandı.

New York’ta ünlülerin yazlıklarının bulunduğu Long Island’ın Doğu Hampton bölgesinde Cumartesi öğleden sonra saatlerinde düşen özel uçakta bulunan kişileri arama kurtarma çalışmaları Pazar sabah saatlerinde sona erdi.

Doğu Hampton Polis Müdürlüğü yetkilileri aralarında ünlülerin müteahhitti olarak bilinen Bernard Krupinski ve eşi Bonnie Krupinski çiftiyle, 22 yaşındaki torunları William Maerov ve pilot John Dollard’ın öldüğünü açıkladı.

Piper PA31 Navajo tipindeki özel uçağın Cumartesi yerel saatle 15:00’te düştüğü belirtildi. Amerikan Ulusal Havacılık Servisi uçağın düştüğü saatlerde bölgede gök gürültülü şiddetli yağışın meydana geldiğini açıkladı.

Uçağın düşmesinin ardından arama kurtarma ekipleri, sahil güvenlik bot ve helikopterleri saatlerce süren çalışmaları sonrasında kazadan kurtulan olmadığını kaydetti.

Yetkililer, uçağın düşme nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Doğu Hampton Polis Müdürlüğü yaptığı basın açıklamasında, uçağın düştüğü sırada bölgede kötü hava şartlarının yaşandığını kaydetti.

Yıldızların müteahhiti

Uçak kazasında yaşamını yitiren 70 yaşındaki Bernard Krupinski New York’taki ünlülerin sayfiye merkezi olarak bilinen Hamptons bölgesinde yıldız isimlere yaptığı lüks evlerle tanınıyordu. Krupniski, Martha Stewart, Billy Joel, Christie Brinkley gibi birçok ünlü yıldız isim için bölgede lüks evler tasarlayıp inşa etmişti.

New York Times Gazetesi, Bernard Krupinski’yi 1992 yılında “yıldızların müteahhitti” olarak tanımlamıştı.

Bu haber toplam 2515 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim