• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Qatar Airways, Doha'dan Antalya'ya ilk uçuşunu yaptı

Qatar Airways, Doha'dan Antalya'ya ilk uçuşunu yaptı
Qatar Airways, Türkiye'deki yedinci varış noktası Antalya'ya ilk doğrudan seferini sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Qatar Airways, Türkiye'deki yedinci varış noktası Antalya'ya ilk doğrudan seferini gerçekleştirdi.

Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan sabah saatlerinde havalanan Qatar Airways'e ait uçağın Antalya'ya ulaşması dolayısıyla Antalya Havalimanı'nda düzenlenen törende, uçaktan inen 144 yolcu çiçeklerle karşılandı.

Qatar Airways Güneydoğu Avrupa Ülke Müdürü Ferit Aksun, törende yaptığı konuşmada, şirketin 150'den fazla destinasyonu barındıran global ağında Antalya'nın, en yeni rotaları olduğunu söyledi.

Antalya'nın Türkiye'deki yedinci rotaları olduğunu belirten Aksun, "Türkiye genelinde Ankara'da 1, İstanbul'da 2 havalimanına, Adana ve Hatay, dün başlayan Bodrum ve bugün başlayan Antalya uçuşlarıyla Türkiye'ye olan uçuş sayımızı haftada 48'e çıkarıyoruz. Bu rotayla Türkiye ile Katar arasında var olan dostluk pekişecektir." diye konuştu.

Katar'dan iş ve eğlence amaçlı seyahat eden müşteriler arasında Türkiye'nin popülerliğini artırdığını aktaran Aksun, Antalya'ya da haftada iki kez Airbus A320 uçaklarıyla sefer düzenleyeceklerini bildirdi.

Antalya Havalimanı'nı işleten Fraport-TAV Ticaret ve Pazarlama Direktörü Serkan Karahatay da bugün Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'da, Qatar Airways'in ilk uçuşunu karşıladıklarını dile getirdi.

Qatar Airways'e Türkiye'ye ve Türkiye turizmine duydukları güven için teşekkür eden Karahatay, "Hissedarlarımızdan TAV Holding'in inşa ettiği Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan bu uçağı yine Antalya'da Fraport TAV iş birliğiyle işletilen havalimanında karşılamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki dönemde 4 mevsimin yaşandığı Antalya'ya tüm yıl boyunca uçmanızı arzu ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Çarşamba ve pazar gerçekleştirilecek seferlerin 30 Eylül 2018'e kadar devam edeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 3300 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim