• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Emirates, mobil uygulaması Emirates Skywards Go'yu tanıttı

Emirates, mobil uygulaması Emirates Skywards Go'yu tanıttı
Emirates Havayolu’nun sadakat programı olan Emirates Skywards, the ENTERTAINER ile ortaklık oluşturarak, üyeleri için kendi Emirates Skywards GO uygulamasını oluşturdu.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, inovasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek sadakat programı olan Emirates Skywards için the ENTERTAINER ile bir uygulama geliştirdi. Skywards GO ismindeki uygulama, üyelerine, 20’den fazla şehirde, 4 bin 400’ün üzerinde en iyi restoran ve spa merkezlerinin bazılarında, 1 alana 2. kişi için ücretsiz yararlanma imkânı sağlıyor.

Sağladığı maddi değerin yanı sıra, Emirates Skywards GO üyelerine, 160’ın üzerindeki destinasyonda, günlük etkinlik planlayıcılarına ve kent rehberlerine erişim, tur ve görülmeye değer yerler için rezervasyon yapma imkânı sunuyor. Uygulama, iOS ya da Android cihazlarından, ücretsiz olarak indirilebiliyor.

1 alana 2 hizmeti, 6 bin 700 Skywards Mili kullanılarak başlatılabiliyor ve Emirates’in uçtuğu, Dubai, Londra, Hong Kong ve Johannesburg da dahil, 20’nin üzerindeki şehirde mevcut durumda. 

Sadakat programının üyelerinin, uygulamayı devreye aldıktan sonra1 alana 2 hizmetini kullanmaya başlamak için altı ayları olacak. İlk kuponun kullanılmasının ardından da istedikleri sayıda hizmetten yararlanmak için 30 günleri olacak. Özel hizmetler; restoranlar, cafe’ler, spa’lar ve sağlıklı yaşam etkinliklerini de içeriyor.

Emirates Skywards GO, üyelerin Emirates Skywards kısmında, Millerini, üyelik statülerinin durumlarını ve üyelere sunulan diğer hizmetleri kontrol edebildiği Emirates uygulamasının bir tamamlayıcısı niteliğinde. Daha fazla bilgi için,  emirates.com/skywardsgo adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 2671 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim