• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Öğrenci Seçme Uçuşları Er-Ah Havacılık Akademisi’nde de başladı

Öğrenci Seçme Uçuşları Er-Ah Havacılık Akademisi’nde de başladı
Er-Ah Havacılık Akademisi ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın anlaşma sağlamasıyla Öğrenci Seçme Uçuşlarına başladı.

Son günlerde yapmış olduğu projelerle adından sıkça söz ettiren Er-Ah Havacılık Akademisi, kurumsal anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi.

Başta Hava Kuvvetleri Komutanlığı olmak üzere iki sivil okul tarafından yapılan Öğrenci Seçme Uçuşları Er-Ah Havacılık Akademisi’nde de başladı.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yetiştirilmek üzere belirlenen asker pilot adaylarının uçuş yeterlilikleri tespit edilerek, ilk yalnız uçuşa kadar olan eğitimleri Er-Ah Havacılık Akademisi tarafından verilecek.

Öğrenci Seçme Uçuşları, Er-Ah Havacılık Akademisi bünyesinde Hava Kuvvetleri Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda yapılacak.

Isparta, İstanbul ve Antalya şubelerinde kaliteli ve nitelikli eğitim vererek geleceğin pilotlarını yetiştiren Er-Ah Havacılık Akademisi, havacılık sektörüne bugüne kadar 600’den fazla pilot yetiştirdi. Mezunlarının işe girme oranı %91 olan ve Türkiye’nin en iyi uçuş okulları arasında gösterilen Er-Ah Havacılık Akademisi kurulduğu günden bu yana sektörde her geçen gün büyüyerek havacılığın gelişimine katkı sağlıyor.

2008 yılında Antalya şubesinde uçuş okulu faaliyetlerine başlayan, 2015 yılında İstanbul şubesini ve 2017 yılında Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Akademi binasını kuran Er-Ah Havacılık yapmış olduğu yatırımları en üst düzeye çıkardı.

Şuanda filosunda Cessna 172 Glasscockpit, Tecnam 2008, Tecnam 2006, Piper Seneca V tipi 19 adet eğitim uçağı ve Alsim, Elite, Redbird, Flight Deck Solutions simülatörleri bulunan Erah, dünyanın kabul ve takip ettiği teknolojilerin tamamını eğitimlerinde kullanıyor.

Kaynak: AirportHaber

Bu haber toplam 2622 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim