• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Emirates seyahat kitlerini yeniledi

Emirates seyahat kitlerini yeniledi
Emirates Havayolu, First ve Business Class yolcuları için özel olarak hazırladığı seyahat kitleri için BYREDO Skincare, Bowers & Wilkins ve Bvlgari ile iş birliği yaptı.

Emirates Havayolu, First ve Business Class yolcuları için özel olarak hazırladığı seyahat kitleri için BYREDO Skincare, Bowers & Wilkins ve Bvlgari ile iş birliği yaptı.

Emirates Havayolu, daha rahat bir seyahat deneyimi için, First ve Business Class’taki seyahat kitlerine yeni lüks ürünler ekledi. Yeni kitler, BYREDO Skincare, Bowers & Wilkins ve Emirates’in uzun süredir ortaklık yaptığı Bvlgari ile yapılan iş birliklerine dayalı olarak üretiliyor.

Emirates Wellness seti için BYREDO

BYREDO seyahat cilt bakımı ürünleri, özel suitlerinde, Emirates First Class yolcularını bekliyor. Yeni Alerjensiz ve Papatya Koleksiyonları, Emirates’e özel olarak uçuş sırasında dinlendirme ve nemlendirme özelliğine sahip. Avrupa’nın lüks markalarından BYREDO’nun koleksiyonu, ilk kez geçen yıl, Emirates Boeing 777’nin tamamen kapalı suitlerinde tanıtılmıştı. Bu koleksiyon artık tüm Business ve First Class uçuşlarda sunulacak.

BYREDO Emirates Wellness setinde bulunan ürünler:

*Cilt bakımından maksimum düzeyde yararlanmanıza yarayan Yüz Temizleme Mendilleri
*Tazelik ve cildin gerekli su ihtiyacını sağlayan, genel cilt dokusunu iyileştiren Yüz Losyonu
*Göz etrafındaki hassas deriyi hafifçe nemlendiren, daha yumuşak ve esnek hale getiren Göz Kremi
*Rahatlamak için, nabzın ölçüldüğü noktalara sürülen Papatya Uyku Yağı
*Huzurlu ve rahatlatıcı bir ortam yaratmak için tekstil ürünlerine yönelik Papatya yastık spreyi
*Suni deri kaplı not defteri ve markalı bir kalem
*Bowers & Wilkins kulaklıkları

Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice üzerindeki görüntüleme deneyiminin artırılması için, First Class’ta, yeni Bowers & Wilkins kulaklıkları da kullanıma sunuluyor. Bu kulaklıklar, ödüllü ses sistemleri markası olan Bowers & Wilkins tarafından tasarlandı ve Emirates First Class kabinleri için uygun hale getirilen benzersiz hibrit ses kesme teknolojisi kullanılarak, Emirates’e özel geliştirildi.

Kulaklıklar hafif ve rahat takılması için alüminyum ve koyun derisi de dahil, en kaliteli malzemeden üretiliyor. Yolcular, 32-inç TV ekranında, 3.500 kanalı izlemek için bu kulaklıkları kullanabiliyor. Tüm sınıflarda ice üzerinden yayınlanan eğlence sistemi; 950 film, 400 TV kanalı ve 2,400 müzik ve internet video kanalını içeriyor.

Bvlgari Hediye Kitleri

Emirates, Bvlgari ile uzun zamana dayanan ortaklığını, özel yolculuk kitlerinin en son tasarımında da devam ettiriyor. Hem First hem de Business Class’a yönelik yeni kitte, Bvlgari’nin – Eau Parfumée Au Thé Vert (Yeşil Çay)- kokusunun yanı sıra, cilt bakımı için gerekli olan, yolcuların, uçuş boyunca tazelenmiş ve şımartılmış hissedeceği ürünler bulunuyor.

First Class kitlerinin, suni deriden yapılan çantaları, kadın ve erkeklere yönelik yeni renkleri ile sekiz ayrı tasarım olarak sunuluyor. Business Class’ta da dördü kadınlara ve dördü de erkeklere yönelik olmak üzere fazladan sekiz tasarım daha bulunuyor. Uzun, gece boyunca süren uçuşlar için geçerli olan kitlerin tasarımları her dokuz ayda bir değiştiriliyor. Kitlerin çantaları, uçuş sonrasında, kulaklık, makyaj ürünleri ya da takıların konulması için, çok amaçlı kullanımlara yönelik tasarlanıyor.

Bvlgari kitlerine ek olarak, First Class müşterilerine, uzun ve gece boyunca süren uçuşlarda, Hydra Active nemlendirici pijamalar da veriliyor.

First Class deneyimi yaşamak isteyenler, Emirates Resmi Mağazalarından, Emirates pijamalarını, First Class battaniyesini ya da Bowers & Wilkins PX kulaklıklarını satın alabiliyorlar.

emirates1-002.jpgemirates2-006.jpgemirates3-004.jpg

Bu haber toplam 2769 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim