• BIST 9649.53
  • Altın 3686.12
  • Dolar 37.9236
  • Euro 40.5979
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Utair yolculara tazminat ödeyecek

Utair yolculara tazminat ödeyecek
Rusya'nın başkenti Moskova’dan havalanarak Soçi'ye giden ancak burada pistten çıkarak büyük bir facia atlatan Utair, tüm yolculara tazminat ödeyecek.

Rusya'nın başkenti Moskova’dan havalanarak Soçi'ye giden ancak burada pistten çıkarak büyük bir facia atlatan Utair, tüm yolculara tazminat ödeyecek.

Edinilen bilgiye göre; Soçi'de pistten çıkarak 160 yolcusuyla birlikte facianın eşiğinden dönen Utair, bütün yolculara tazminat ödeyecek. Yerel basında yer alan haberlere göre, kazayla ilgili bir ceza soruşturması başlatıldığı ve soruşturmanın ardından yolculara tazminat ödemesi yapılacağı açıklandı.

NE OLMUŞTU?

Moskova-Soçi seferini yapan Utair'e ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı bu meydana inişinin ardından pistten kayarak nehre doğru sürüklenmeye başlamıştı. Burada alev alarak yanmaya başlayan uçakta 18 kişi yaralanmış ve uçak da kullanılamaz hale gelmişti.

Kazayla ilgili incelemeler sürüyor.

Bu haber toplam 2405 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim