• BIST 9693.46
  • Altın 2504.401
  • Dolar 32.5823
  • Euro 34.7935
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

İZTO, İzmir'e direkt uçuşların artmasını istiyor

İZTO, İzmir'e direkt uçuşların artmasını istiyor
İzmir’in dış dünyaya açılması için olmazsa olmaz koşul olan kente direkt uçuşların yakın takipçisi olan İZTO, İzmir’den ilk direkt seferlerine başlayan Air Arabia ile üyelerine özel bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Air Arabia Havayolu Şirketi, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Sharjah kenti ile İzmir arasında direkt uçuşları başlattı.

Konuyla ilgili İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO), bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda açılış konuşmasını İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler’in yaptığı toplantıya, üyeler yoğun bir ilgi gösterdi.

Kızılgüneşler , Air Arabia Havayolları Sharjah-İzmir direkt seferlerinin açılışından memnuniyet duyduklarını dile getirdi. İzmir’e direkt uçuşların artırılması ve yeni hatların açılması için çalışmaları tüm hızıyla sürdüreceklerini de belirten Kızılgüneşler, “Havayolu şirketleri ile üyelerimizin bağlantılarını güçlendirmek için çok çeşitli havayolu şirketleri ile seri toplantılar düzenlemeye devam edeceğiz. Bugün aramızda cesaretli bir havayolu şirketi var Air Arabia Birleşik Arap Emirlikleri Sharjah Emirliği merkezli bir şirket. Air Arabia, Türkiye’de İstanbul, Antalya, Trabzon, Bodrum İzmir noktalarına direkt uçuş sağlıyor” dedi.

İzmir’den 50’yi aşkın direkt uçuş

İstatistiki verilere göre 2017 yılında 4.1 milyar kişinin hava yolu taşımacılığı ile seyahat ettiğini aktaran İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler, “Havayolu şirketleri de destinasyonlarda yeni ortaklar ve yeni yolcular bulmak için var gücüyle çalışıyor. İzmir artık 50’den fazla direkt uçuşu ile dünyaya bağlanıyor. Her geçen gün daha fazla direkt uçuş olması için odamız yerel paydaşları ile çalışmalarına devam ediyor” dedi. 

Bu haber toplam 2292 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim