• BIST 9093.3
  • Altın 2324.269
  • Dolar 32.3502
  • Euro 34.9658
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Qatar Airways, İzmir uçuşlarına başlıyor

Qatar Airways, İzmir uçuşlarına başlıyor
Havayolu, yedi yeni destinasyonunu açıkladığı ve gelişmiş ekonomi sınıfı ürününü tanıttığı ITB Berlin 2019'da heyecan verici bir haftayı geride bıraktı.

Qatar Airways bu yılki ITB Berlin'de, 2019 yılında küresel rota ağına ekleyeceği yedi yeni destinasyonu açıklamasının yanı sıra, yüzlerce ticaret ve sanayi temsilcisine ilave olarak uluslararası medya üyelerine de yeni geliştirilmiş Ekonomi Sınıfı ürününü tanıttığı muhteşem bir hafta geçirdi.

ITB'nin açılış gününde düzenlenen basın toplantısında Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker, havayolu şirketinin Lizbon, Portekiz; Malta; Rabat, Fas; Langkawi, Malezya; Davao, Filipinler; İzmir, Türkiye ve Mogadişu, Somali de dâhil olmak üzere 2019'da başlatacağı bir dizi küresel destinasyonu duyurdu.

Ayrıca fuarın açılış gününde Qatar Airways, 19 derecelik yenilikçi yaslanma sistemi, ilave bacak boşluğu, çift tepsi, 13,3 inç 4K geniş ekranlı ve 'C' tipi hızlı şarj USB portuyla dünya standartlarında koltuk deneyimi sunan yeni Ekonomi Sınıfını da açıkladı. Havayolunun yeni uçuş içi yemek deneyimi 'Quisine', tüm yeni perakende tarzı sofra takımını, daha fazla seçenek sunan menüsünü, yüzde 25 daha fazla ana yemeklerini, yüzde 20 fazla aperatifelerini ve yüzde 50 daha büyük tatlıları ile Ekonomi Sınıfı hizmetini yeniden tanımlıyor.

Qatar Airways Grup İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker şunları söyledi: “Berlin'de çok başarılı bir hafta geçirdik ve küresel rota ağımıza eklenen bu yeni destinasyonları duyurmaktan da heyecan duyuyoruz. Avrupa, Asya ve Afrika’daki bu yeni eklemeler hem iş hem de tatil seyahati yapan yolcularımıza daha fazla seçenek ve esneklik sunacak. Artan destinasyonlarımız ve yeni eklemelerimiz Qatar Airways'in güçlü büyüme planlarıyla birlikte ilerlediğini de açıkça göstermiş olacak.

Ekonomi Sınıfı Qatar Airways yolcuları, artık daha geniş yemek seçeneklerinin yanı sıra daha fazla aperatifler, ana yemekler ve tatlılar da bulacaklar. Bu hafta Berlin'de açıklanan yeni Ekonomi Sınıfı deneyimimiz, hangi sınıfta seyahat ettiklerine bakılmaksızın tüm yolcularımıza en iyi deneyimi sunma konusundaki taahhüdümüzü kanıtlamaktadır. Geçen hafta Berlin'deki standımızı ziyaret eden tüm konuklarımıza teşekkür eder, tüm yolcuları uçaklarımızda ağırlamayı dört gözle bekleriz.”

Qatar Airways'in yeni Ekonomi Sınıfı değiştirilebilir, geri dönüştürülebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir ürünlerin kullanımında önemli bir artışın ve tek kullanımlık plastik kullanımında hatırı sayılır bir azalmanın öncülüğünü yapıyor. Ekonomi Sınıfı yolcuları ayrıca, Qatar Airways'in uçuş eğlence sistemi Oryx One'da 4 binden fazla eğlence seçeneğinin yanı sıra 10 kat daha hızlı geniş bant dâhil olmak üzere gelişmiş bağlantının keyfini çıkarabilecekler.

Qatar Airways'in yeni Ekonomi Sınıfı deneyiminin açıklanmasında FC Bayern Münih yıldızlarından, 2018'de Fransız uluslararası ve Dünya Kupası kazanan Corentin Tolisso ve 1990 Dünya Kupası'nda ülkesini zafere götüren Alman Takımı eski Kaptanı Lothar Matthäus da vardı. Geçen yıl Qatar Airways, önde gelen Alman futbol takımı FC Bayern Münih ile beş yıllık ortaklık anlaşması imzalayarak havayolunu Haziran 2023'e kadar FC Bayern Münih Resmi Havayolu Ortağı yaptı.

ITB 2017'de Qatar Airways, devrim niteliğindeki dünyada ilk Business Class çift kişilik yatağı olan Business Class koltuğu Qsuite'yi tanıttı. Qsuite, dörtgen yapılandırmasıyla kabin inovasyonunu tamamen yeni bir seviyeye taşıyarak yolculara seyahat deneyimlerinde daha fazla seçenek, mahremiyet ve kişiselleştirme olanağı sunuyor. Piyasaya sürülmesinden bu yana Qsuite, 2018'de prestijli Skytrax ödülleri 'Dünyanın En İyi Business Class'ı' ve 'En İyi Business Class Koltuğu' da dahil olmak üzere bir dizi ödül kazanmıştır.

ITB Berlin 2019, 180'den fazla ülkeden ve beş kıtadan çeşitli seyahat fuar katılımcısını ağırlayarak, turizm endüstrisindeki yeni ürünler, hizmetler ve tesisler hakkındaki son bilgileri 160 binden fazla ziyaretçiyle buluşturdu.

Bu haber toplam 1455 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim