• BIST 8807.72
  • Altın 2238.898
  • Dolar 32.338
  • Euro 35.0747
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

TAV’ın Umman operasyonlarına mükemmellik ödülü

TAV’ın Umman operasyonlarına mükemmellik ödülü
TAV Havalimanları iştirakleri ATÜ, TAV İşletme Hizmetleri ve BTA’nın Umman havalimanlarında verdiği hizmetler ödüllendirildi.

TAV hizmet şirketleriyle faaliyet gösterdiği Umman’da hizmet kalitesi ve ülkenin tanıtımına yaptığı katkılar nedeniyle havalimanı otoritesi tarafından ödüllendirdi. TAV İşletme Hizmetleri, Umman’ın dört havalimanının tamamında hizmet veriyor. Maskat Havalimanı’nda bulunan 4 bin metrekarelik primeclass Lounge yılda 350 bin yolcu ağırlıyor. ATÜ Duty-Free Salalah Havalimanı’nda hizmet veriyor. BTA Maskat Havalimanı’nda Cakes&Bakes gibi kendi markalarının da aralarında yer aldığı 20 noktada misafirlerini ağırlıyor ve havalimanının yiyecek-içecek alanlarının işletmesini üstleniyor.

Al Bustan Palace’da düzenlenen törende ödülleri ATÜ adına Genel Müdür Ersan Arcan, BTA adına İcra Kurulu Üyesi Baha Bülbül ve TAV İşletme Hizmetleri adına İş Geliştirme Koordinatörü Oytun Arat aldı. Ödüller, Umman Sosyal Hizmetler Bakanı Şeyh Halin bin Ömer El Marhun tarafından verildi.

ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan, “ATÜ olarak, her zaman müşterilerimizi işimizin odağında tuttuk. Bu anlamda, yolcularımızın ihtiyaç ve isteklerini önceden bilerek onlara en iyi müşteri deneyimini yaşatmak üzere hareket ediyoruz.Almış olduğumuz birçok uluslararası ödülle dünya çapındaki en önemli gümrüksüz satış mağazaları işletmecisinden biri olduk. ATÜ’nün, üçüncüsü düzenlenen ‘Oman Airports Awards’ ödül töreninde, ‘En Başarılı Perakende Şirketi’ ödülüne layık görülmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan, “Yolcularımızın değişen ihtiyaç ve taleplerine uygun ürün ve hizmetler geliştiren şirketimizin Umman’da aldığı ‘Excellence in Hospitality’ ödül bizi son derece mutlu etmiştir.Bugün dünyanın 23 ülkesindeki 40’tan fazla havalimanında toplam 83 özel yolcu salonu işletiyoruz. Yılda 350 binden fazla yolcuya TAV “primeclass” markamız altında lounge işletmeciliği, karşılama ve uğurlama hizmeti de verirken aynı zamanda havalimanlarında reklam ve tanıtım alanları kiralama, ticari alan tahsisleri, TAV Passport Sadakat Programı, LoungeMe mobil uygulaması, TAVPort.com, Airporteasy.com online seyahat sitelerini yönetiyoruz” dedi.

Umman gelişiyor

Umman Sultanlığı, Arap Yarımadası’nın güneydoğu ucunda, Basra Körfezi’nin girişinde stratejik bir konumda bulunuyor. Gelirleri büyük ölçüde petrol ve doğal gaz ihracatına dayanan Sultanlık, üç sene önce ekonomisini çeşitlendirmek üzere “Vizyon 2020” planını yürürlüğe koydu.

Yeni Maskat Havalimanı, bu projenin ana ayaklarından birini oluşturuyor ve Umman’ın turizm sektörünü geliştirmek ve özel sektör girişimlerini desteklemek yönündeki yaklaşımına destek veriyor. 2018’de hizmete giren yeni terminal binasıyla Maskat Havalimanı bu yıl Uluslararası Havalimanları Konseyi’nin (ACI) yolcu değerlendirmelerine dayanan Havalimanı Hizmet Kalitesi (ASQ) ödüllerinde “hizmet kalitesini en fazla artıran havalimanı” seçildi.

tav_umman_mukemmellik_odulu_tav_havalimani_isletmeleri.png

Bu haber toplam 1890 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim