• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Corendon yılın tur operatörü seçildi

Corendon yılın tur operatörü seçildi
Corendon Turizm Grubu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2019 İzmir Turizm Ödülleri’nde yılın tur operatörü kategorisinin kazananı oldu.

Her yıl Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, İzmir turizmine ve sektörün gelişimine katkıda bulunan, örnek ve öncü insanları, kurum, kuruluş ve işletmeleri desteklemek ve teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen İzmir Turizm Ödülleri’nin bu yılki kazananları açıklandı. İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2019 İzmir Turizm Ödülleri’nde Yılın Tur Operatörü kategorisinde ödüle Corendon Turizm Grubu layık görüldü. Corendon Turizm Grubu’na İzmir-Avrupa arasında gerçekleştirdiği direkt uçuşlar dolayısıyla verilen ödül, Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende takdim edi

Corendon Turizm Grubu bünyesinde hizmet veren Corendon Airlines, 1 Haziran itibarıyla İzmir’den Almanya’yanın Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Münih, Münster, Stuttgart ve Aachen/Maastricht şehirlerine direkt uçuşlara başlamayı planlıyor. Grubun, Alaçatı’da da bir oteli bulunuyor. Premier Solto Hotel by Corendon, oda - kahvaltı konseptiyle 88 deluxe odasında hizmet veriyor. Taş evleriyle ünlü Alaçatı’nın mimarisini eşsiz bir dokuyla buluşturan otel, maviyle yeşilin hayranlık uyandırdığı bir koyda konumlanıyor.

Corendon Airlines’ın Nisan 2019 – Ekim 2019 tarihleri arasında İzmir’den gerçekleştireceği uçuşlar şu şekilde sıralanıyor:

Köln: Salı, Cuma, Pazar

Düsseldorf: Pazartesi, Perşembe, Cumartesi

Frankfurt: Salı, Cuma

Hamburg: Çarşamba, Pazar

Hannover: Perşembe, Cuma

Münih: Pazartesi, Cumartesi

Münster: Salı

Stuttgart: Salı, Cuma

Aachen/Maastricht: Pazar

 

Bu haber toplam 1766 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim