• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Tailwind, Kuzey Avrupa'yı Antalya'ya taşıyacak

Tailwind, Kuzey Avrupa'yı Antalya'ya taşıyacak
Tailwind Havayolları, 2019 yılı yaz döneminde uçuş gerçekleştirdiği ülke sayısını artırdı. İsveç, Norveç, Letonya ve Estonya’dan uçuşlara başlayan havayolunun Türkiye’deki rotası Türkiye’nin tatil merkezi Antalya olacak.

Yakın doğu ülkelerinden ve Avrupa’nın birçok noktasından Türkiye’nin turistik merkezlerine charter uçuşlar gerçekleştiren Tailwind Havayolları, uçuş rotalarına yenilerini ekledi. Yaz sezonu öncesi uçuş sayılarını artıran Tailwind Havayolları, İskandinavya ülkelerinden ve Kuzey Avrupa’dan gelecek turistleri Türkiye’nin tatil merkezi Antalya’ya taşıyacak. Tailwind Havayolları’nın yeni uçuş noktaları arasında İsveç, Norveç, Letonya ve Estonya yer alıyor.

Tailwind Havayolları’nın Kuzey Avrupa’dan Antalya’ya olan uçuşları haftada iki gün Estonya’nın başkenti Talin, haftada bir gün ise Letonya’nın başkenti Riga’dan gerçekleşecek. İskandinavya ülkeleri Norveç ve İsveç’den de uçuş gerçekleştirecek Tailwind Havayolları, haftada iki gün yapacağı uçuşlarıyla turist kafilelerini Antalya’ya getirecek.

Kuzey Avrupa ve İskandinavya ülkeleri ile uçuş destinasyonunu geliştiren Tailwind Havayolları’nın Türkiye’deki rotası ise Antalya.

2019 yaz sezonuna hızlı bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Tailwind Havayolları Genel Müdürü Mehmet Bostan; “Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte yoğun bir programa başladık. Bu sene havacılık sektörünün geçtiğimiz seneden daha pozitif bir dönem geçireceğini öngörüyoruz. Almanya, Belçika, İsviçre ve Fransa ağırlıklı olarak uçuş yaptığımız ülkeler. Şimdi de bunlara İskandinavya ülkelerinden Norveç ve İsveç’i dahil ettik. Bununla birlikte Letonya ve Estonya’dan da charter uçuşlarımızı başlattık. İlerleyen dönemde farklı destinasyonlardan da misafirlerimize Türkiye’nin güzelliklerini görmeleri için eşlik ediyor olacağız’’ dedi.

 

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim