• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Corendon Airlines İzmir Uçuşlarına Başladı

Corendon Airlines İzmir Uçuşlarına Başladı
İzmir-Almanya arası direkt uçuşlara başlayan Corendon Airlines, bu hattaki ilk uçuşunu Münih’ten İzmir’e gerçekleştirdi. Adnan Menderes Havalimanı’na inen Corendon uçağı su takıyla ıslatılarak karşılandı.

Corendon Airlines, İzmir-Avrupa arasında gerçekleştirdiği direkt uçuşlara 1 Haziran itibariyle başladı. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Almanya’nın Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Münih, Münster, Stuttgart ve Maastricht/Aachen şehirlerine direkt uçuşlara başlayan Corendon Airlines, ilk uçuşunu Münih’ten İzmir’e gerçekleştirdi. CAI 3502 uçuş koduyla gerçekleştirilen ilk uçuş için İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda özel bir tören düzenlendi. Meydana inen Corendon uçağı su takıyla ıslatılarak karşılandı. Corendon kabin ekibi ise yolculara çiçek ve çikolata hediye etti.

 

Corendon Airlines Yer İşletme Direktörü Atılay Batu; “Corendon Airlines olarak ilk kez bir uçağımızı base ettiğimiz İzmir’e Avrupa’nın 9 şehrinden direkt uçuşlarımıza başladık. Sezonluk değil, 12 ay olarak planladığımız İzmir uçuşlarımızda hedefimiz destinasyon sayısını ve uçuş frekansını artırarak devam etmek.”

 

TAV Ege Genel Müdürü Erkan Balcı ise; “Ege bölgesinin dünyaya açılan ana kapısı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda Corendon Havayolları’nın ilk uçuşunu karşılamaktan büyük mutluluk duyduk. Corendon’un Almanya’nın dokuz şehrinden gerçekleştireceği ve 12 aya yayılacak uçuşlar İzmir’e önemli bir katkı sağlayacak. Tüm paydaşlarımızla birlikte İzmir’in sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtmak ve daha fazla insanla paylaşmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Corendon Airlines’ın uçuşlarını incelemek ve bilet satın almak için www.corendonairlines.com adresini ziyaret edebilir ya da 44 44 737’den çağrı merkezini arayabilirsiniz.

 

Corendon Airlines’ın İzmir’den gerçekleştireceği direkt uçuşlar şu şekilde sıralanıyor:

Köln: Salı, Cuma, Pazar

Düsseldorf: Pazartesi, Perşembe, Cumartesi

Frankfurt: Salı, Cuma

Hamburg: Çarşamba, Pazar

Hannover: Perşembe, Cuma

Münih: Pazartesi, Cumartesi

Münster: Salı

Stuttgart: Salı, Cuma

Maastricht/Aachen: Perşembe, Pazar

Bu haber toplam 1247 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim