• BIST 9722.83
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Havaş Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’na katıldı

Havaş Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’na katıldı
Yer hizmetleri alanında Türkiye’nin küresel markası Havaş, sektörün en prestijli organizasyonlarından, Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’nda (GHI) yerini aldı.

Sektördeki bilgi birikimi ve deneyimiyle küresel pazarda Turquality markası olarak büyümesini sürdüren Havaş, bu yıl Amsterdam’da 21’inci kez düzenlenen Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’nda (GHI) havacılık sektörünün farklı alanlarındaki temsilcilerle bir araya geldi. Havayolu şirketleri ile alt yüklenicilerden oluşan bine yakın katılımcının bulunduğu konferans kapsamında Havaş, yolcu ve bagaj işlemleri, ramp, de-icing, anti-icing, uçak temizlik, yük kontrolü ve haberleşme, uçuş operasyonları, ulaşım, temsil ve gözetim hizmetleri de dahil olmak üzere yolcu ve operasyon hizmetleriyle ilgili tüm faaliyetlerini standında ziyaretçilerine aktardı.

1572936942_ghi_stand_.jpg

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, ’Havacılığın farklı alanlarından karar alıcıları bir araya getirerek sektörün gelişimine katkı sağlayan bu organizasyonda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Havaş olarak, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında Havaş Letonya ve Havaş Suudi Arabistan iştiraklerimizle birlikte portföyümüzde 200’den fazla havayolu şirketi bulunuyor, ve günde yaklaşık 465 bin uçuşun yer hizmetleri operasyonunu üstleniyoruz. Sektördeki 86 yıllık deneyimimizi yeni teknolojiler ve farklı coğrafyalara adaptasyon kabiliyetimizle birleştirerek hizmetlerimize taşıyoruz. Kaliteli, güvenilir ve zamanında hizmet anlayışıyla iş ortaklarımızın performansına katma değer sağlamak odağımızda yer alıyor. Bu doğrultuda, iş ortaklarımızla güçlü sinerji oluşturarak tercih edilen iş ortağı olmaya devam edeceğiz.’ dedi.

1572937213_hava___genel_m__d__r___k__r__ad_ko__ak.jpg

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim