• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Emirates, uçuşlarında bir ilki gerçekleştirdi

Emirates, uçuşlarında bir ilki gerçekleştirdi
İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, bir ilki daha gerçekleştirerek, Seven Worlds, One Planet belgeselini İngiltere’deki BBC One ile aynı anda canlı olarak, uçuş sırasında yayınlayacak.

Emirates, eğlence dünyasına yönelik bir başka ilki gerçekleştirerek, büyük ilgi çeken Seven Worlds, One Planet belgeselini, İngiltere’deki BBC One ile aynı anda canlı olarak yayınlayacak. Emirates, uçaklarının çoğunda canlı haber ve spor programlarını yayınlasa da ilk kez, bir program, bir havayolu tarafından, kendi TV ağı ile aynı zamanda yayınlanmış olacak.

Seven Worlds, One Planet bölümleri, önümüzdeki altı hafta boyunca her pazar günü, Dubai zamanı ile saat 22:15’de (İngiltere saati ile 18.15) live TV bulunan 176 uçakta yayınlanacak. Yolcuların ayrıca, aralık ayından itibaren gerçekleştirilecek uçuşlarda, belgeselin bölümlerini, isteğe bağlı olarak da izleyebilecekler.

Emirates Müşteri Deneyimi (IFEC) Bölüm Başkan Yardımcısı Patrick Brannelly konuya dair yaptığı açıklamada: “1992 yılında her yolcu koltuğuna TV ekranları yerleştiren ilk havayolu şirketi Emirates, uçuş teknolojilerinde ilk sırada yer alıyor. Yıllardan beri dünyanın en büyük spor müsabakalarını ve haber gelişmelerini uçaklarda yayınlıyoruz ve bu nedenle de BBC ile aynı anda, büyük ilgi gören Seven Worlds, One Planet gibi bir belgeseli yayınlayarak, çıtayı bir kez daha yükseltmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Doğa tarihinin sembolü haline gelen Seven Worlds, One Planet, yedi dünyamızın her birini bu denli eşsiz hale getirenin ardında ne olduğuna dair temel gerçeği ortaya çıkarmak üzere, her bölümde ayrı bir kıtayı keşfe çıkıyor. Her bir kıtanın, bugün gördüğümüz olağanüstü biyoçeşitliliği nasıl şekillendirdiğini gözler önüne seren belgesel bölümleri, bu değerli biyoçeşitliliğin nasıl kaybolmakta olduğunu da ortaya koyuyor. Kayda değer bir yeni hayvan davranışı, Afrika’nın kavurucu ovalarından, Antarktika’nın dondurucu suları da belgeselde işlenen konular arasında. Bölümler, kıtaların en büyüğü olan Asya’daki, uçlarda geçen hayatlardan, Avrupa’da, tam da etrafımızda, gizli gizli meydana gelen yaban hayatını izleyicilerle buluşturacak.

emirates-ice.jpg

Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi olan ice gök yüzündeki en kapsamlı ve en son teknolojiye sahip eğlence ve iletişim hizmetlerinden birisini sağlıyor. Yolcular, CNN, BBC World News, Sky News, Euro News, CNBC ve NHK World da dahil, 8 spor ve uluslararası haber kanalının keyfini sürebiliyor. Live TV’nin yanı sıra, ice, en son gişe rekorları kıran filmler ve TV programları da dahil, 4,500’e varan kanal seçeneğine de sahip.

Bu haber toplam 748 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim