• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Emirates'ten, cruise yolcuları için uzaktan check-in terminali

Emirates'ten, cruise yolcuları için uzaktan check-in terminali
Emirates’in havaalanı dışındaki ilk uzaktan check-in terminali, cruise yolcularına kusursuz bağlantı imkanları sağlamak üzere açıldı.

Emirates Havayolu, bir ilke daha imza atarak havaalanı dışındaki ilk uzaktan check-in terminalini hizmete açtı. Port Rashid’te bulunan Emirates check-in kontuarları, cruise gemilerinden çıkan yolcuların, sonraki Emirates uçuşlarındaki check-in işlemlerini aynı yerde yapmalarına imkân tanıyacak.

Bu hizmet, Dubai’nin, önde gelen uluslararası cruise destinasyonu olmasına daha fazla katkı ve Emirates yolcularına daha fazla rahatlık sağlayacak. Yolcular, cruisedan indikleri noktada bulunan, ücretsiz uçuş check-in noktaları sayesinde, uçuşları için havaalanına gitmeden önce, Dubai’yi, yanlarında bavulları olmadan keşfetme rahatlığını elde etmiş olacak.

Port Rashid’teki Emirates check-in noktası, Emirates personelinin uçuştan 4 saat öncesine kadar yolcu bagajlarının check-in işlemlerini yapacağı ve biniş kartlarını vereceği sekiz kontuara sahip olacak. ,Bu yeni özellik Ekim ayından Nisan ayına kadar olan, deniz seyahatinin yoğun olduğu dönemde oldukça aktif olarak kullanılacak.. Önümüzdeki 6 ay içerisinde, 198 cruise gemisinin, yaklaşık 280,000 yolcunun, Emirates uçuşları ile devam edeceği Port Rashid limanına yanaşması bekleniyor.

Emirates Havaalanı Hizmetleri’nin Kıdemli Bölüm Başkan Yardımcısı Mohammed Mattar konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Yolcularımıza kusursuz ve rahat bir seyahat imkânı sağlamaya kararlıyız. Dubai’nin, bir cruise turizm destinasyonu olarak artan popülerliği ile birlikte, deniz yolculuklarına yönelik bu önemli hizmetin özellikle düşünülerek yolcularımıza bir şekilde sunulmasını sağladık. Port Rashid’deki ilk uzaktan check-in hizmetimiz, yolculuğuna uçakla devam edecek olan cruise yolcularına, bagajları teslim edilmiş ve check-in formaliteleri tamamlanmış olarak Dubai’yi keşfetme özgürlüğüne sahip olma şansı tanıyacak” dedi.

Bu yeni hizmet, Emirates yolcularının Dubai’deki herhangi bir yerden ücretsiz olarak check-in işlemlerini gerçekleştirme imkânı tanıyan ve geçen yıl başlayan Home Check-in hizmetinin bir parçası olma özelliği taşıyor. Emirates uçuşları kapsamında, Dubai’de bulunan diğer bagaj hizmetleri, bagajların havaalanında işleme alınmasına yönelik bir servisi de içeriyor.

Dubai’ye gelen Emirates yolcuları için, şehri keşfetmek amacıyla bagajlarını bırakmak isteyenlere yönelik bir bavul emanet hizmeti de mevcut. Emirates ayrıca, rahat bir seyahat deneyimi için, bavulların alındığı, gümrük işlemlerinin gerçekleştirildiği ve yolculara teslim edildiği bir Home Delivery (Eve Teslimat) hizmeti de sunuyor.

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim