• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Emirates, En İyi Wi-Fi ve En İyi Yiyecek & İçecek ödüllerini kazandı

Emirates, En İyi Wi-Fi ve En İyi Yiyecek & İçecek ödüllerini kazandı
Emirates ’in uçak içi konforu, APEX 2020 Ödülleri’nde En İyi Wi-Fi ve Ortadoğu’daki En İyi Yiyecek & İçecek ödüllerini kazanarak övgülerin adresi oldu.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, ödüllerine bir yenisini daha ekleyerek, Singapur’da düzenlenen APEX 2020 Bölgesel Yolcuların Tercihi Ödülleri’nde (APEX 2020 Regional Passenger Choice Awards™) En İyi Wi-Fi ve Ortadoğu’daki En İyi Yiyecek & İçecek ödüllerine layık görüldü.

Emirates bu ödülü, hizmet verdiği bölgelerden ilham alarak hazırlanan yemekleri ve geniş içecek menüsü ile elde etti. Dubai merkezli, günün her saati faaliyette ve 12,450 yemek tarifini hayata geçiren 1,800 şefe sahip olan bir mutfak işleten Emirates, dünya çapında ve yerel tedarikçilerden temin edilen yüksek kalitedeki, taze malzemelerle yemekleri hazırlayarak yolculara sunuyor. Havayolu, her yıl First, Business ve Economy Class’ta, 110 milyondan fazla yemeği, detaylara gösterilen aynı özenle servis ediyor.

1574146355_emiratesfood_357536__1_.jpg

Emirates, uçaktaki yemek deneyimini tamamlamak için, dünya çapında şampanya, şarap ve diğer içkilerden oluşan içecek menüsüne de özellikle önem veriyor. Hizmet verilen her bir noktaya yönelik içecekler, menüyü tamamlamak üzere dikkatli bir şekilde seçiliyor ve sadece Emirates ’e özel ürünleri de barındırıyor. Ayrıca, şirketin, 2035 yılına kadar servis edilmek üzere, Fransa’daki mahzeninde depoladığı, şu anda 7 milyon adetlik şarap şişesi bulunuyor.

Uçakta Bağlantınız Hiç Kopmasın

Emirates, APEX 2020 Bölgesel Yolcuların Tercihi Ödülleri’nde, ayrıca Ortadoğu’daki En İyi Wi-Fi Hizmeti Olan Havayolu Şirketi Ödülü’nü kazandı. Filosunun tamamında Wi-Fi bulunan Emirates, tüm sınıflarda seyahat eden yolcularına ücretsiz Wi-Fi imkânı sağlıyor. Aynı zamanda yolcularına her türlü uygulamada kullanmak üzere 20MB ücretsiz veri ya da popüler mesajlaşma uygulamaları üzerinden 2 saatlik sınırsız mesajlaşma imkanlarından birisi tercih etme şansı sunuyor. Her ay, 1 milyondan fazla yolcu Wi-Fi kullanırken, bunların %40’ı, aile ve arkadaşları ile iletişim halinde kalmak için ücretsiz sınırsız mesajlaşma seçeneğini tercih ediyor. Emirates Skywards üyeleri, üyelik kademesi ve seyahat ettikleri sınıfa bağlı olarak bir dizi özelliğin keyfini çıkartıyor. First Class ya da Business Class’ta seyahat eden tüm üyeler ile Economy Class’ta seyahat eden Gold ve Platinum üyelere yönelik ücretsiz sınırsız Wi-Fi da dahil özel faydaların arasında yer alıyor.

1574146354_emirateseconomyclass_970602__1_.jpg

Emirates, uçak-içi deneyimin iyileştirilmesine yönelik sürekli yapmakta olduğu yatırımın bir parçası olarak, eski A380 uçaklarına Wi-Fi imkanlarının daha hızlı kurulması için bir kalite yükseltme programı başlattı. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde, 55 uçağa, daha hızlı bir geniş bant sistem takılacak.

APEX, ödülleri belirlemek için yolcu görüş ve yorumlarını tarafsız bir platformda toplamak amacıyla, seyahat organizasyon uygulaması Concur®’un TripIt®’i ile ortaklık kurdu. 1 Temmuz 2018 ve 30 Haziran 2019 tarihleri arasında, yolcular tarafından, beş yıldızlı bir ölçek kullanılarak, 600’e yakın havayolu şirketinin bir milyonu aşan uçuşunun puanlaması gerçekleştirildi. Yolculara, aynı ekranda, koltuk konforu, kabin hizmeti, yiyecek ve içecek, eğlence ve Wi-Fi olmak üzere, beş kategoride isim vermeden sıralamalarını yapma imkânı tanınarak ödüllerin kazananları belirlendi.

Bu haber toplam 1645 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim