• BIST 8748.65
  • Altın 2242.596
  • Dolar 32.3344
  • Euro 35.1496
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Qatar Airways 1 milyonuncu yolcusunu Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda karşıladı

Qatar Airways 1 milyonuncu yolcusunu Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda karşıladı
Şanslı yolcu, havalimanında beşinci yılını kutlayan Qatar Airways tarafından verilen sürpriz biletten dolayı memnuniyetini dile getridi.

5 kez “Dünyanın En İyi Havayolu” seçilen Qatar Airways ve  İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (ISG) , 10 Aralık Salı günü uçaktan inen bir yolcusuna özel sürpriz karşılama seremonisi düzenlendi.

Doha’dan eşiyle ISG’ye seyahat eden İrem Şeker, uçaktan indiği sırada alkışlarla karşılandı ve Qatar Airways ile Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçan bir milyonuncu yolcu olduğu kendisine bildirildi.

_dsc2316.jpg

Evli çifte, Qatar Airways Güney Doğu Avrupa Ülke Müdürü Ferit Aksun tarafından ISG’den Doha’ya gidiş-dönüş hediye biletleri teslim edildi. Uçaktaki diğer yolcular ise, geleneksel Türk Lokumu ve ikramları ile karşılandı.

Qatar Airways Güney Doğu Avrupa Ülke Müdürü Ferit Aksun: “Qatar Airways, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet göstermesinin beşinci yılını kutlamanın yanı sıra bir milyonuncu yolcusunu da ağırlamaktan mutluluk duyuyor. Bu yıl bizim için önemli olan Türkiye pazarına İzmir uçuş noktasını ekleyerek, Türkiye’ye olan bağlılığımızı daha da güçlendirdik ve önümüzdeki yıllarda güçlenen ilişkilerimizi sürdürmeyi umuyoruz.” şeklinde konuştu.

Ferit Aksun’a katıldığını belirten ISG CEO’su Ersel Göral: “Qatar Airways ile olan ortaklığımızdan ve yolculara havalimanı ve tesislerimizde hizmet vermekten gurur duyuyoruz.’’ dedi ve ekledi: “Beş yıl önce Qatar Airways ile bu yolculuğa başladığımızdan beri çok yol kat ettik. Qatar Airways'in ISG’deki varlığı, daha fazla büyümemize ve ISG’nin Avrupa’daki en büyük havaalanlarından biri olarak konumunu güçlendirmesine destek oldu. Gelecek yıllarda, bu ortaklığın hem Qatar Airways hem de ISG'ye daha fazla başarı getireceğini umuyoruz. Qatar Airways'in güçlü ağı ve yüksek hizmet kalitesi ile ISG’nin üstün kaliteli terminal tesisleri yolculara büyük fayda sağlayacak.”

Konuşmaların hemen ardından pasta kesimi yapıldı ve Qatar Airways ile ISG yetkilileri birbirine hediye takdim etti. 

_dsc2326.jpg_dsc1985.jpg

Bu haber toplam 1927 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim