• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Multinet Up ve Singapur Havayolları’nın iş birliği ile Highflyer puanları anlaşmalı yerlerde kullanılabilecek

Multinet Up ve Singapur Havayolları’nın iş birliği ile Highflyer puanları anlaşmalı yerlerde kullanılabilecek
Yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up ile Singapur Havayolları’nın iş birliği kapsamında, Highflyer programına dahil olan işletmeler, yaptıkları uçuşlardan biriktirdikleri Highflyer puanlarını MultiGift bakiyesi olarak kullanabilecekler.

Singapur Havayolları’nın küçük ve orta ölçekli işletmelerin yaptıkları uçuşlardan daha fazla mil kazanmasını sağlayan kurumsal sadakat programı Highflyer’a üye olan işletmeler uçak bileti alımlarında hem şirket hesabına Highflyer puanı kazanıyor hem de şirket çalışanları kendi Krisflyer/Star Alliance kart hesaplarına mil kazanmaya devam ediyorlar.

Şimdi programa dahil olan işletmeler, Multinet Up ve Singapur Havayolları’nın yaptığı iş birliği sayesinde biriktirdikleri mil puanlarını Multinet Up’ın kurumsal hediye kartı MultiGift’e aktarabilecek; giyim, ayakkabı, market ve benzer tüm alışverişlerinde kullanabilecekler. MultiGift, Türkiye’de 7000’in üzerinde market, giyim ve alışveriş noktasında kullanılabiliyor.

Multinet Up CEO’su Demirhan Şener konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Multinet Up olarak müşterilerimize sunduğumuz avantajların çeşitli iş birlikleri ile çoğaltılmasını önemsiyoruz. Kurumsal Seyahat Platformumuz MultiTravel dahilinde iş birliği içinde olduğumuz Singapur Havayolları ile bu sefer farklı bir çalışma yaptık. Singapur Havayolları ile seyahat eden işletmeler Highflyer ile kazandıkları puanları artık MultiGift noktalarında özgürce kullanılabilecek. Highflyer üyesi olan Multinet Up’ın ayrıcalıklarından faydalanan işletmelere özel bu yeni uygulama ile yine bir kazan kazan iş birliğine imza atıyoruz; ekosistemimiz içerisinde yer alan kurumlara kazandırmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Singapur Havayolları Türkiye Genel Müdürü Mark Seah ise yaptığı açıklamada "Singapur Havayolları’nın HighFlyer Programı küçük ve orta ölçekli işletmelerin yurtdışına açılmalarını desteklemek ve ödüllendirmek amacıyla 2 yıl önce başlatılmıştır.Singapur Havayolları Türkiye ekibi olarak hem 1 Aralık 2019 tarihi itibariyle İstanbul’dan Singapur’a uçuşlarımızı yepyeni Airbus 350-900 uçaklarımız ile gerçekleştirmeye başlamamız hem de Multinet Up ile ortaklığımızın Highflyer programımızı daha da ileriye taşımasından dolayı çok heyecanlıyız.HighFlyer Programımıza üye olan şirketler, aldıkları biletler karşılığında puan kazanmakta ve bu puanlarını gelecekteki bilet satınalımlarında kullanabilmektedirler. Buna ek olarak, HighFlyer üyesi şirketlere, birer HighFlyer hesap kartı gönderilecek ve bu kart HighFlyer puanlarını Multinet Up’ın anlaşmalı olduğu aralarında Boyner, Network, Koton, Namlı Market gibi çok kullanılan markaların da yer aldığı 7000’den fazla perakende satış mağazası ve süpermarkette kullanılabilecek para puana çevirebileceklerdir.“ dedi.

1578293107_multinet_up_singapur.jpg

Bu haber toplam 1398 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim