• BIST 8748.65
  • Altın 2242.596
  • Dolar 32.3344
  • Euro 35.1496
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Emirates Skywards 2 kat statü mili kazandırıyor

Emirates Skywards 2 kat statü mili kazandırıyor
Emirates Havayolu; 4-10 Şubat 2020 tarihleri arasında satın alınan biletlerde iki katı statü mili kazandırıyor.

Emirates Havayolu, 4 -10 Şubat 2020 tarihleri arasında Economy, Business ve First Class’ta satın alınan Emirates Flex, Flex+, flydubai biletleri için ise Flex ve Business fiyat türlerinde iki katı statü mili kazanma imkânı sunuyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 17 Şubat- 20 Mayıs 2020 tarihleri arasında seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

Emirates ve flydubai’nin ödüllü sadakat programı Emirates Skywards, 25 milyondan fazla üyeye sahip. Program her biri kendine özgü imtiyazları olan, dört statüden oluşan üyelik imkânı sunuyor: Blue, Silver, Gold ve Platinum. Emirates Skywards üyeleri, havayolu şirketleri, oteller, araç kiralama şirketlerinden finans, dinlence gibi ortak kuruluşlarından yararlandıklarında Skywards Milleri kazanıyorlar. Skywards Milleri ile, ortak havayollarında seyahat, uçuş sınıfı yükseltme, otel konaklamaları, biletler ve spor ve kültür etkinliklerinde ağırlanma, turlar ve birçok ödüller kazanılabiliyor.

Emirates Skywards kısa bir süre önce üyelerine BAE'deki favori mağazalarında, eğlence mekanlarında ve restoranlarda her gün diledikleri zaman Skywards Milleri kazanma imkânı sunan pek çok noktada geçerli bir uygulama olan Skywards Everyday'i kullanıma sundu.

Skywards Everyday, üyelere BAE'deki 1000'den fazla mağazada 250'yi aşkın ünlü markanın iş birliğiyle, market veya hediye alışverişleri yaparken, en sevdikleri yemekleri yerken, hafta sonu masaj keyfi yaparken, sinemada film izlerken ve daha birçok günlük aktivitede Mil kazanma şansı veriyor. Ayrıca üyeler kazandıkları Skywards Millerini gerçek zamanlı olarak görebiliyor ve bunları anında uçak biletleri, kabin sınıfı yükseltme ve daha fazlası için harcayabiliyorlar.

Üyeler Skywards Everyday uygulamasını iOS ve Android akıllı telefonlarına ve cihazlarına indirebiliyor ve Skywards kimlik bilgilerini kullanarak uygulamaya giriş yapabiliyor. Uygulamadan iş ortağı seçilip cihaz, fatura bedeli ve PIN kodunu girmesi için kasa görevlisine gösterildiğinde kazanılan Miller cep telefonuna geliyor.

BAE dışında ikamet eden üyeler, Skywards Everyday'i indirebiliyor ve BAE'yi ziyaret ettiklerinde veya Dubai Uluslararası Havalimanı üzerinden transit uçuşlarda seçili mağazalarda Mil kazanabiliyor.

Skywards Milleri, iş ortağı havayollarından uçak biletleri, kabin sınıfı yükseltme, otel konaklaması, bilet, sportif ve kültürel etkinliklerde ağırlama, turlar ve paranın satın alamayacağı deneyimler dahil kapsamlı bir dizi ödülden faydalanmak için kullanılabiliyor. 

*www.emirates.com/skywards adresinden ayrıntılı bilgi edinilebilir.

Bu haber toplam 3159 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim