• BIST 13832.42
  • Altın 6174.11
  • Dolar 46.1353
  • Euro 53.3395
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 20 °C

Anadolujet'de artık Avrupa'ya açılıyor

Anadolujet'de artık Avrupa'ya açılıyor
AnadoluJet, Haziran ayında Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen havalimanlarından Kopenhag ve Stockholm'e doğrudan uçuşlara başlayacak.

Anadolujet'de artık Avrupa'ya açılıyor

AnadoluJet, Haziran ayında Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen havalimanlarından Kopenhag ve Stockholm'e doğrudan uçuşlara başlayacak.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'dan saat 23.20 kalkışlı Kopenhag seferi salı, çarşamba, cuma ve cumartesi, Kopenhag'tan saat 02.40 kalkışlı Ankara seferi çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazar, İstanbul'dan saat 23.55 kalkışlı Kopenhag seferi pazartesi, perşembe ve pazar, Kopenhag'tan saat 02.50 kalkışlı İstanbul seferi pazartesi, salı ve cuma, Ankara'dan saat 23.20 kalkışlı Stockholm seferi pazartesi, perşembe ve pazar, Stockholm'den saat 02.45 kalkışlı Ankara seferi pazartesi, salı ve cuma, İstanbul'dan saat 23.55 kalkışlı Stockholm seferi salı, çarşamba, cuma ve cumartesi, Stockholm'den saat 02.55 kalkışlı İstanbul seferi de çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

Bu arada AnadoluJet, devam etmekte olan KKTC uçuşları ve 4 Mart tarihinde başlayan Şam uçuşlarından sonra filosuna katacağı yeni uçaklarla Ankara'dan Stockholm, Kopenhag, Frankfurt, Dusseldorf, Viyana, Tahran, Amsterdam, Brüksel, Paris ve Londra olmak üzere 10 yurt dışı noktasına da doğrudan uçuşlar planlıyor.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 554 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim