• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Çelebi Havacılık Holding A.Ş. satılıyor

Çelebi Havacılık Holding A.Ş. satılıyor
Çelebioğlu Grubu kendilerine ait Çelebi Havacılık Holding A.Ş. ve Çelebi Hava Servisi A.Ş.’deki hisseleri ile ilgili Türkiye’deki yatırımlara odaklanmış en büyük özel sermaye fonu olan Actera Group ile görüşüyor...

Çelebi'den konuyla ilgili yapılan açıklamada:

Çelebi Grubu’nun havacılık sektörüne ilişkin yurtiçinde ve yurtdışında büyümeye yönelik stratejik planı çerçevesinde gerçekleştirilen görüşmeler; “Çelebioğlu Ailesi’ne ait, Çelebi Havacılık Holding A.Ş. sermayesini oluşturan hisselerin % 99,99 ve Çelebi Hava Servisi A.Ş. sermayesinin oluşturan hisselerin % 22.63'ünün; sermayesi, oy hakları ve yönetim kontrolünün, Türkiye odaklı en büyük özel sermaye yatırım şirketi Actera Group ve Çelebioğlu Ailesi tarafından eşit bir şekilde paylaşılacağı bir şirkete devri”ni kapsıyor.

Görüşme, Çelebi Hava Servisi A.Ş.’nin dün (07.08.2012) KAP’a yaptığı “Hisse devrine ilişkin Actera Group ve Çelebioğlu Ailesi arasında bağlayıcı olmayan niyet mektubu imzalanması” ile ilgili açıklama ile duyuruldu.

Çelebi Hava Servisi A.Ş.’nin görüşmelerle ilgili 07.08.2012 tarihli KAP (Kamuoyu Aydınlatma Platformu) açıklaması aşağıda, bülten ve Actera Group ile ilgili bilgi notu ise ekte değerlendirmelerinize sunulmuştur.

KAP AÇIKLAMASI:

Çelebi Havacılık Holding A.Ş. ("Holding") hakim ortağı durumunda bulunan Çelebioğlu ailesi (Can Çelebioğlu, Canan Çelebioğlu Tokgöz ve Engin Çelebioğlu) ("Aile") tarafından yapılan bilgilendirmeye göre; Grubumuzun havacılık sektörüne ilişkin yurtiçinde ve yurtdışında büyümeye yönelik stratejik planı çerçevesinde; Aile'ye ait, Holding sermayesini oluşturan hisselerin % 99,99 ve Çelebi Hava Servisi A.Ş sermayesinin oluşturan hisselerin % 22.63'ünün, sermayesi, oy hakları ve yönetim kontrolünün Türkiye odaklı en büyük özel sermaye yatırım şirketi Actera Group ve Aile tarafından eşit bir şekilde paylaşılacağı bir şirkete devri konusunda bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu imzalanmıştır. 

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1621 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim