• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Pegasus misafirlerine özel indirim

Pegasus misafirlerine özel indirim
Pegasus misafirleri, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda hem otopark alanlarından hem de Primeclass TAV Comfort Loungehizmetlerinden kendilerine özel indirimli ücretlerle yararlanacak.

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını her geçen gün genişleten Pegasus Hava Yolları,misafirlerine özel sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor.

Haziran ayında başlattığı özel havalimanı servisleri ile Pegasus misafirleri için seyahat etmeyi daha da kolaylaştıran Pegasus Hava Yolları, misafirleri için iki yeni hizmet daha sunuyor.

Pegasus Misafirlerine Özel İndirimli Otopark Hizmeti

Pegasus’un yeni otopark hizmeti ile tarifeli iç ve dış hatlarda seyahat eden Pegasus misafirleri, 4.053 araç kapasitesine sahip Ankara Esenboğa Havalimanı Otoparkı’ndan ve 2.237 araç kapasiteli İzmir Adnan Menderes Havalimanı Otopark alanından indirimli ücretlerle faydalanabilecek.

Pegasus misafirleri, günlük KDV dahil 12TL’lik  indirimli otopark ücretini ödeyerek bu iki havalimanı otopark alanlarından yararlanabilecekler.

Pegasus Misafirleri için İndirimli Primeclass TAV Comfort Lounge Hizmeti

Pegasus misafirleri, aynı zamanda, Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hat Terminali ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hat terminalinde yer alan Primeclass TAV Comfort Lounge hizmetlerinden de  indirimli olarak yararlanabilecek.

Pegasus misafirleri, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı Primeclass Comfort Lounge’da sunulan sınırsız açık büfe, business corner ve kablosuz internet, playstation başta olmak üzere kendilerine özel olarak sunulan ikram ve hizmetlerle donanmış konforlu bir ortamda diledikleri gibi vakit geçirebilecek.

Pegasus misafirleri, boarding kartlarını göstererek, Ankara Esenboğa’da kişi başı KDV Dahil 22 TL, İzmir Adnan Menderes’te kişi başı KDV Dahil 20 TL karşılığında TAV Comfort Lounge hizmetinden faydalanabilecek.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1999 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim