• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Sami Alan arkadaşlarına mesajla veda etti

Sami Alan arkadaşlarına mesajla veda etti
Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, sürpriz ayrılığın ardından mesai arkadaşlarına duygu yüklü mesajla veda etti...

 

İşte Alan’ın üçüncü evladım dediği Anadolujet’e vedası:
 
Sürpriz bir kararla kuruluşundan bu yana başında bulunduğu THY’nin alt markası Anadolujet’ten ayrılan THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, mesai arkadaşlarına duygusal bir mektupla veda etti.
 
İşte Sami Alan’ın o vedası:
 
1.     Geriye bakınca sevincimle hüznüm yıkışıyor elbet. En çok 3, bilemedin 4 yıl kalırım dediğim, onun bana çok güzel bir kariyer, benimse ona bir gençlik verdiğim kurumumdan Pazartesi günü ayrılıyorum. Geçen 9 yılın ilk yarısında İstanbul’da Gelir Yönetiminde bugünlerde televizyonlarda iftiharla izlediğimiz “Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu” nun gerçek mimarları ile teşvik-i mesaim oldu. Ne büyük şans ne büyük onur! Bayramda 70’ten fazla şehirden bayram tebriği almak kime nasip olur ki? Ve sımsıcak dostluklarını kazandım birçok yönetici arkadaşımın.
2.     İkinci yarısında da Ankara’da yavru markamızın ellerimize bir bebek gibi doğuşunu ve bir çocuk gibi büyüyüşüne şahit oldum. Anadolujet ile beraber 3 evladım var diyordum bu yüzden. Anadolu halkının uçma heyacanından parlayan gözleri ve yine Anadolulu genç yetenekli meslektaşlarımın havacılığı öğrenme iştiyakı ile parlayan gözleri ne kadar da motive ediciydi. Adım adım dolaştığımız güzel ülkemize hizmet götürme zevkiyle kah Mardin’de kah Erzurum’da kah Balıkesir’de hep bir ağızdan “Uçmayan Kalmasın” dedik.Nitekim Anadolu’yu birbirine bağlayan jet aslında aramızda da sağlam bağlar kurdu.
 
3.     İşte galiba bugün bizim “uçma” vaktimizdir. Evet bilirim “Her seçim bir kaybediştir. Her tercih bir vazgeçiştir çünkü. Ne gam ki yaşam, vazgeçtiğiniz şeye ilişkin ipucu vermez.” Hayata bambaşka gözlerle bakmayı bildikten sonra şu gökkubbede kaldıysa hoş sada, ne ala!
 
4.     Dostlar, bu vesile ile haklarınızı helal ediniz lütfen, bunu bir ayrılık mesajı gibi de okumayın lütfen, ne de olsa dünyanın hangi ülkesinde olursanız olun ne mutlu ki sayenizde “Artık uzak diye bir yer yok.”
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1720 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim