• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Esenboğa Havlimanı'na Skalite 2014 ödülü

Esenboğa Havlimanı'na Skalite 2014 ödülü
TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, Skalite Ödülleri 2014’de ‘Havaalanı Hizmetleri’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, Türkiye’de turizm sektörünün gelişimine yönelik katkılarıyla bilinen ve ‘Turizm Oscarları’ olarak kabul edilen Skalite Ödülleri 2014’de ‘Havaalanı Hizmetleri’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer’e takdim edildi.

Türkiye turizminin gelişimine yönelik yatırımların ödüllendirilerek kalite bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl SKAL International tarafından düzenlenen ‘Skalite Turizmde Kalite Ödülleri’ sahiplerini buldu. Bu yıl 17.’si düzenlenen ödül töreninde ‘Havaalanı Hizmetleri’ kategorisinde Ankara Esenboğa Havalimanı ödüllendirildi. Ödül töreninde ayrıca, gecenin sponsorları arasında yer alan TAV Havalimanları’na ‘Sponsorluk Özel Ödülü’ verildi.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, “TAV olarak Ankara Esenboğa Havalimanı’nda sunduğumuz tüm hizmetleri yolcu memnuniyetini en üst seviyede önemseyerek gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerimizde kalite standartlarının en iyi şekilde sağlanıyor olması da ayrıca önemli. Bu paralelde tüm standartlarımızı dünya kriterlerini baz alarak sağlamayı sürdürüyoruz.

Ülkemiz turizm sektörünün gelişerek kalite çıtasının artırılmasına yönelik yapılan yatırımların teşvik edilmesi amacıyla her yıl düzenlenen Skalite 2014’te ödüllendirilerek, çalışmalarımızı bu ödülle taçlandırmış olduk. Turizmde kalite bilincinin artırılması ve çıtanın yukarıya taşınmasına katkı sağlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

31 dalda yapılan oylamalar sonucunda belirlenen yılın kazananları, Türkiye'deki 16 Skal Kulübü'nün yaklaşık bin üyesi ve bağımsız bir jüri tarafından elektronik ortamda oylama usulüyle belirlendi. Sektörde, "Turizm Oscar'ları" olarak değerlendirilen Skalite Ödülleri, Türkiye turizminin gelişimine katkı sağlanması için 17 yıldır dağıtılıyor. 89 ülkede örgütlenen 500 kulüp ve 18 bin üyeden oluşan Skal International 1932 yılında Paris'te kuruldu.

Türkiye Skal'ın ise bin’e yakın üyesi ile çeşitli şehir ve ilçelerde 16 kulübü bulunuyor.

www.UlasimOnline.com

 

Bu haber toplam 1368 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim