• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Qatar Airways'e iki ödül daha

Qatar Airways'e iki ödül daha
2015 Skytrax Dünya Havayolları Ödülleri’nde “Yılın Havayolu Şirketi” ödülünü kazanan Qatar Airways, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Australian Business Traveller Ödül Töreni’nde iki ödül daha kazandı.

Doha merkezli havayolunun süper jumbo A380 Salonu “En İyi Uçuş Salonu” ödülünü alırken, ayrıca A350 Ekonomi Sınıfı Kabini için “En İyi Ekonomi Sınıfı” ödülünün de sahibi oldu.
 
Qatar Airways’in Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker ödüller hakkında, “Uçuş operasyonuna yedi ay önce başlayan A350 olmak üzere, amiral gemilerimiz A380 ve A350 uçaklarımız için bu iki ödülü almaktan dolayı çok mutluyuz. Bu ödüller, her sınıf türünde Qatar Airways ile uçan bütün yolcularımız için yüksek kaliteye sahip bir seyahat deneyimi sunmaya olan bağlılığımızın ve taahhüdümüzün bir kanıtıdır. İster Premium Kabinlerde ister Ekonomi Sınıfında uçan yolcularımız için beş yıldızlı hizmetimiz daima istikrarlı bir şekilde devam edecektir” dedi.
 
Australian Business Traveller Editörü David Flynn, Qatar Airways'in A350 Ekonomi Sınıfının, “En İyi Ekonomi Sınıfı” Ödülü’nün alma nedenini, "Kabin, Airbus A350 içerisinde hissedilen geniş alan hissiyatını, 45 cm genişliğindeki ekonomi koltuklarıyla birleştiriyor ve en uzun boylu seyahatçiler için bile yeterli bir diz alanı sunuyor" diye açıkladı.
 
A350’nin ilk küresel müşterisi olan Qatar Airways, Frankfurt ve Singapur’un yanı sıra, Münih, Philadelphia, New York ve Boston uçuşlarında da A350’yi kullanmak istediklerini açıkladı.
 
Qatar Airways’in zarif bir şekilde biçimlendirilmiş A380 Salonu ise, seyahatçilerin rahatlıkla sosyalleşebilecekleri ve benzersiz özel jet deneyimi yaşayabilecekleri bir alan sunduğu için Australian Business Traveller Ödülleri’nde ‘’En İyi Uçuş Salonu’’ ödülünü kazandı.
 
Australian Business Traveller Ödülleri, Asya Pasifik bölgesinde iş seyahati yapanlar ve sık uçanlar için öncü bir web sitesi olan Australian Business Traveller tarafından organize edilmektedir. Ödüller, yüksek seviyede rekabete sahip olan iş seyahati pazarında, birinci sınıf süitler, business sınıf koltuklar, hava yolu bekleme salonları, uçuş sırasında yiyecek ve şarap servisi, seyahat teknolojisi  ve daha fazlası olmak üzere tam 33 kategoride eğilim belirleyici ve alışılmışın dışındaki  firmaları ödüllendiriyor.

Qatar Airways, 18 yılda hızla gelişim göstererek büyümüş ve şu anda Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika üzerindeki 151 önemli iş ve tatil noktasına 163 uçaklık geniş bir filo yelpazesi ile uçuyor.

Bu haber toplam 1847 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim