• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Etihad'tan yeni fiyat ve bagaj uygulaması

Etihad'tan yeni fiyat ve bagaj uygulaması
Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, “Yeni Fiyat ve Bagaj uygulamalarını” hayata geçirdi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, 14 Eylül 2015 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere rezervasyonlarında daha fazla seçenek ve esneklik sunan, “Yeni Fiyat ve Bagaj uygulamalarını” hayata geçirdi. Yeni uygulama kapsamında, Etihad Airways konukları, kendi ihtiyaçlarına en uygun rezervasyonu yapabilecekler.

Etihad Airways’in sunduğu “Yeni Fiyat Seçenekleri” farklı bagaj hakları, bilet esneklik kuralları ve diğer ekstra özellikler arasından konuklara seçim şansı sunarak ihtiyaçları olan hizmetler için ücret ödeme imkânı veriyor. Örneğin seyahat programında değişiklik olma ihtimali bulunan ve daha fazla bagaj taşımak isteyen Etihad Airways konuğu Economy Value veya Freedom seçeneklerini tercih edebilecekken, seyahat tarihleri kesin olan ve az bagajla seyahat edecek konuklar daha uygun fiyata Breaking Deals seçeneğini tercih edebilecek.

Birçok avantaj sunan “Yeni Bagaj Uygulamaları” ile, Business ve First Class yolcularının bagaj hakları, 40 ve 50 kilogramlık bagajlardan 32 kilogramlık iki adet bagaja yükseldi.
Ekonomi sınıfında ise yolcular kendilerine en uygun bagaj seçeneğini tercih etme esnekliğine sahipler. Düşük fiyat seçenekleri bir adet 23 kilogramlık bagaj hakkı sunarken, yüksek fiyat seçeneklerinde iki adet 23 kilogramlık bagaj hakkından faydalanılabiliyor.

Yeni bagaj politikası, Etihad Gold ve Platinum üyeleri için ekstra 32 kilogramlık bir adet Etihad Guest Silver üyeleri için Economy Breaking Deals ve Saver seçeneklerinde ekstra 23 kilogramlık bir adet bagaj hakkı sunuyor.

Bagaj aşımı durumunda da indirimlerin sunulduğu politika kapsamında, konuklar fazla bagaj ücretlerini www.etihad.com’dan ödeyerek %30, Etihad ofisleri veya çağrı merkezleri aracılığıyla ödeyerek 20% indirimden faydalanabiliyor.
Yapılan değişiklikler kapsamında, fazla bagaj ücretlerinde gerçekleşen önemli indirimler ile bazı rotalarda ekstra 23 kilogram ağırlığında bir parça bagaj ücreti %90’a kadar indirimli olarak sunulacak.

Etihad Airways’in “Yeni Fiyat Seçenekleri” ve “Yeni Bagaj Uygulamaları” hakkında daha fazla bilgi için www.etihad.com/farechoices adresi ziyaret edilebilir.

 

Bu haber toplam 2526 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim